KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
-
@ayran Zaten en enteresanı geçen sen 73 üstü mülakattayken şimdi 1000 küsürlere düşen var o puanlara.
-
@ayran İşlemler uzun sürüyor mu hocam? Ben de evrakları hazırladım bugün yetişmedi yarın bilkente gideceğim
-
@bf24 Herkesin planını alt üst eden durum da bu oldu hocam. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah
-
@nizâmülmülk Hocam evraklarıniz hazirsa 5 dakika bile sürmuyor.
-
@ayran itiraz evrakları elden teslim oluyor mu ?
-
@kaydı-silinmiş evet kardeşim elden teslim oluyor. Postaya güvenemedim ben.
-
Selâmün Aleyküm arkadaşlar. Geçmiş olsun..
Şunu da bilmenizi istedim:
Ben geçen sınavda 297. olmuştum..Kadir Karasu kardeşim de aynı sıralamaya sahipti...görüyorum ki bu sene de aynı durum mevcut , bir çok kişide..İçişleri Bakanlığı nin açıkladığı listede ise 400 kişi vardı. .297 de iki kişi varsa başka bir sıranın boş olduğunu düşündüm. Ama öyle de değilmiş. .buna ne diyeceksiniz.... -
@mgg öyle de değilmiş derken 297 de 2 kişi vardı ve 298 den devammı edilmiş sıralama demek istiyorsunuz?
-
@bf24 hocam merhaba. Ben 74 aldim itiraz edip kagidimi incelemeyecegim. Sanirim siz de hizmetsel yerinden yonetim kurumlari cevabi vermistiniz eger itiraz edip kagidinizi incelerseniz buna puan verilmis mi beni de bilgilendirirseniz sevinirim
-
@bf24 aynen
-
@y-oguz90 tamamdır kardeşim.
-
@bf24 sag olasin kardesim hesaplamama gore en yuksek 75 puan bekliyordum o sebepli itiraz etmiyorum hizmetsel y.y kurumlarina puan vermemislerse de tas catlasin 77-78 e cikarim o da dogru bir cevap umarim olumlu sonuclar alirsiniz.
-
@mgg öyle olduğunu sanmıyorum eğer öyleyse büyük sıkıntı var demektir.
-
-BOZKURT-LOTUS
-CUMHURİYETİN İLANI
-BM İNSAN HAKLARI EVRENSEL BEY.
-BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL KURULU
-2005
-DALGALI(ESNEK) KUR
-45 GÜN
-7 GÜN
-SORU
-BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI
-HİZMET YRİNDEN YÖN. KUR...(KAMU KUR.
-BAŞBAKANLIK
-KALKINMA BAKANLIĞI
-FONKSİYON (GÖREV) GASPI-YOKLUK
-5 YIL
-2 AY
-15 GÜN
-SÜREKLİLİK İLKESİ
-İÇİŞLERİ BAKANI
-İÇİŞLERİ BAKANI
-5
-KURUMSAL OLM. SIV. NÜFUS(YET. NUF.)
-0,8Köy bütçesi, imar, oib, hariç 23 doğru. ..
Kazananlarin türkçe cevaplarına baktım, hemen hemen aynı. ki EN AZ 4,5 bekliyordum..
Puan 69....Kazanlar arasında bu dogrularin üzerine +1 yapıp 84 alan var..
Sizlerin tavsiyeleri nedir..ne yapmalıyım. .
Bu arada haftaya askere gidecem.. -
@mgg arkadaşım kağıdını görecek zamanın yok o nedenle hiç olmazsa tekrar okunması için 5 tl yatır ve dilekçe gönder bir şansını dene derim ama pek ümitlenme sadece şansını dene iyi şanslar
-
@mgg benm senden 2 doğru fazla var bnmde puan 73.5 geldi. Türkçe yaktı bizi desem o kadarda kötü yapmadık ki min. Hesaplıyrm türkçeyi bir soru iptal oldu bide imkb sorusu ekstradan puan geldi yanlış sayıyorum çümkü onu ham puan 71 küsür yapıyor bmde işin içimden çıkamıyorum 3 gündür
-
@mgg
ANAYASA
1- 45 gün
2- 3 seçim çevresi
3- soru
4- 7 gün
İDARE
1- içişleri bakanı
2- süreklilik
3- 15 gün
4- kişisel verileri koruma kurumu
5-fonksiyon gaspı-yokluk
6- kalkınma bakanlığı
7- 5 yıl
MERKEZİ İDARE
1- merkez teşkilatı(yanlış 1)( bakanlık teşkilatı yazdım)
2- 2 ay
3- başbakanlık
MAHALLİ İDARELER
1- köy bütçesi (yanlış 2- cvp köy sandığı olacak)
2- hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları
3- plan ve bütçe komisyounu
imar komisyonu
4- içişleri bakanı
İNSAN HAKLARI
1- Ek protokol 14(yanlış 3 ben farklı yaptım)
2- BM Genel Kurulu( yalnış 4 ekosok yaptım)
3- kamu yararı
4- insan hakları evrensel bildirgesi
TARİH
1- cumhuriyetin ilanı
2- bozkurt-lotus(yalnış 5. yaptım)
TR EKONOMİSİ
1- *1946
2- İstanbul Menkul Kıymet Borsası( iptal soru)
3- 2005
4- Esnek Kur
İKTİSAT
1- 225(yanlış 6 cevap 450)
2- dışsallık( yalnış 7)
3- ikame mal sorusu: 5
4- tam dışlama
5- 0,80
6- Kurumsal Olmayan Sivil Nüfus( yalnış 8 sivil nufus yazdımBnm cevaplarım da bnlar
-
Arkadaşlar itiraz için uygulanacak adımlar nasıl bilen bir arkadaş yazsın ya da link atsın çok makbule geçer.Teşekkürler
-
Arkadaşlar bu işlemler 3 iş günüiçinde mi yapılmalı yoksa 10 gün mü ankaraya gitmek gerekiyor mu yoksa interneten gönderebilirmiyiz
-
@kaymakammia, içinde söyledi: KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU
Arkadaşlar bu işlemler 3 iş günüiçinde mi yapılmalı yoksa 10 gün mü ankaraya gitmek gerekiyor mu yoksa interneten gönderebilirmiyiz
10 gün içinde yapman gerekiyor dilekçe yazıp itiraz ücretini yatırıp ptt den kargo ile gönder. Sohbet geçmişinde dilekçe örneğinin linki ve itiraz hesap numarası yazıyor arkadaşım oradan bakabilirsin kolay gelsin