2018 Guy Alımı
-
Bu arada 400 degil 300 iibf icin .
10 bi tl harcandi ilan icin. Dag fare dogurdu -
Benim puanım buna yetmesine rağmen gerçekten mutlu olmadım. 300 kişi bu kadar insana nasıl olur Allah aşkına. Tek kelime ile haksızlık.
-
@seramikçi bir gün sonra guy yapma ihtimalleri çok düşük..O halde daha da ötelenecek guy.
-
@savcıturgut geçen sene 300 VMY alındı twitterdan duyurdu. Bu alımı twittera bile yazmamıs. İlk kez DGUY bu kadar yüksek alım yapıyor. genelde 40-50 kişi alırdı
-
Geçen senelerde bu lanlar beraber mi geliyordu ?
-
Bu akşam twetter da öyle bi tag seçelim ve öyle bi son vuruş yapalım ki salak olmadığımızı bunla bizi avutamayacaklarını anlasınlar ama lütfen dün akşamki gibi ikilik olmasın tek bi tag ve ölesiye yazalım iyi bi tag şirketiyle anlaşılsın
-
Gördük ki Maliye Bakanlığı yaşıyor gerisi de gelir umarız.
-
Genelde sınavları gib pazar yapıyor. 5 ağustosda guy düşünülüyor olabilir. 5 ağustos boş bir tarih mi ?
-
Zaten hali hazırda işi olanlar daha iyi bi ise sahip olsun diye gelmiş bı ilan resmen. Bunların önceliği İŞSİZE İŞ BULMAK olmalı. Sınava gelirsek şu an guy olanlarin ve puanı yetenlerin tamamına yakını basvurur. Puanlarin düşeceğini sanmıyorum.
-
@i̇lanbekleyenbiri inşallah senin dediğin gibi olur
-
GUY da gelir mi ki acaba çok üzüldüm şu an
-
500 vergi müfettişi geldi
-
500 vmy geldi akıyor maşallah Son kurşunda guy olsun iibf sevinsin.
-
@i̇ibf inşş hocam tek temennim o umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama bnmde içime bi karamsarlık çöktü acıkcası
-
Olm noluyo yeni uyandım rüyada mıyım? 400 dguy 500 Vmy ne??? Guy nerde nolur nolurrr?
-
Geçen yıl bakan twitterdan önce vmy alimini bir hafta sonra guy alimini duyurmuştu
-
@mervenil gelecek inşallah hocam inanalım
-
Sıra guy da mı acaba ya heyecanlandım şimdi
-
Guy yolda mi yoksa:)
-
İnşallah guyda gelir .dört gözle bekliyorum . Gel artık be guy , gelde yüzümüz gülsün .