2018 Guy Alımı
-
@mavi evet mühendis
-
300 dguy ilanı geldi. sadece alın susun kafa ütülemeyin bu size yeter diyorlar. yazıklr olsun
-
Guy gelmesi zorlaştı mı bu durumda
-
@2iki devamı gelmez mi
-
300 dguy ilanı geldi p48 10 katı
-
Geçen yıl 300 vmy 2000 guy gelmişti bu yil ayni senaryo 300 dguy 2000 guy neden olmasin bastirmamiz lazim ümitsizlik yok
-
@mavi gelebilir belli olmaz neden gelmesin
-
300 dguy da10 katı sıralama 6.000 lere gelir mi sizce ?
-
@morand benim de sıralamam o civarlarda. bana gelmeyeceğini düşünüyorum tek umudumuz 2000 Guy ilanı
-
@morand zor görünüyor çünkü dguy’a atanan guylar da başvurabilir
-
Arkadaşlar geçen yılk aynı yöntem 300 kişinin bizi tatmin etmeyeceğini onlarda biliyorlar sesimiz onlara gidiyor pareto üstad da dün duyumunu paylaştı GUY da gelcek inşallah yüklenelim twitterdan belki guy da bugün gün içinde gelebilir heycanınız canlasın ve dahada artsın... GUY DA GELCEK İNŞALLAH
-
Sus payı ilanı olmaz inşaallah. Sınav 4 ağustostaymış yani guy için umutlandığımız boş tarih değilmiydi bu
-
@hamzaömerhalid öyleydi ama 11 ağustosta guy olabilir
-
Guy gelmez mi arkadaşlar
-
Yani pardonda bu ilan kimin işine yarar ki gelde sinir krizi geçirme . Alın bu ilan size yeter diyorlar resmen .
-
@altaybozkırlı hala umut var yanı iyi
Bari. -
Arkadslar dguy da inglzce sorusu kaç tane bide zorluk derecesi nedir nasil olcak bilen var mı guy beklerken dguy geldi
-
@ltfye cmy de gelir 300-400 kişi bunların bir kısım alacağı söyleniyordu zaten şaşırmadım da guy için devam etmeliyiz
-
Arkadaşlar guy için bastırmamız lazım bu ilan sadece ilk 5000 i ilgilendiriyor gerisi boş.
-
Arkadaslar burda 300 ×10 yani ilk 3000 kesin giriyor mu sinava ?