2018 Guy Alımı
-
4000e gelir mi ki
-
Arkadaşlar gelir idaresi avukatlar içinde ilan açmış. Gelir Uzman Yardımcısı Alımı da gelebilir mi acaba gün içinde?
-
@sinek evet ama ingilizce var işte onun için kim napar bilmiyorm
-
Tecrübeli arkadaşlar toplam 100 soru mu olacak kaçı ingilizce?
-
@i̇ibf ben de onu merak edıyorum.gelir idaresi aynı anda hem dguy hemde guy ilanı verirmi ki daha önce olmuş mu acaba? Alınan güzel haberler dguy la ilgiliymiş demek ki biz yıne kaldıkk
-
@keynesinruhu Ben de 4000'lerdeyim 5000'e kadar yolu var bence
-
İlk 5000 in şansı var
-
@mervenil bende bilmiyorum ama nedense dguy açtıysa guy da açar gb geliyo bana normalde u kadro 50_60kişi açıyordu diyorlar çünkü inşallah gelir hocam
-
@fernando-reges
inşallah hocam iibf 300 olması korkutuyor -
@ua1905, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@asyasy doğru çıkmassa millet demediğini bırakmıyor neyse zaten çokta takılmayın buna akşama kadar olumlu bir şey olmazsa yanlış duyumdur. bunlara kafa yormaktansa herkes etkinliklere kafa yorsun
duyum doğru çıktı. maalesef duyumun söylenmemesinin sebebi de buydu biraz çünkü duyum guy için değildi. o yüzden arkadaşlar şimdi dguy geldi bana geliyor yeter deyip kenara çekilme zamanı değil GUY u almak için daha çok saldırma zamanı şimdi
-
@keynesinruhu bugün ve yarınki etkinlikler cook önemli. Susmayalim. İstemeye devam edelim. Her şey olabilir. Bu ilan değil ki.. buna zaten guylar da girer. Çünkü merkez uzmanlığı olduğu için,çalışma şartlari,maaşları,hakları guylardan çok daha iyiymiş. Böyle olduğu için guylar da şansını dener. Bize burdan ekmek çıkmaz.
-
@asyasy sözleşmesi şusu busu farketmiyor artık yeter ki guy ilanı gelsin dedik dguy ilanı geldi umarım guy da gelir
-
2013 50 kişilik alıma tahminen 1400-1500 bandında bir aday girmiş.Bağlantı kurmak doğru olmaz ama umudunuzu kırmayın bu yılın avantajları çok
-
Mesela bu dguy bana yarıyor ama bana yarıyor diye bu işi bırakmayacam, kimse de bırakmamalı zaten bu sınava gireceklerin en az yarısının bir iş var. Maalesef günlerdir uğraşılıyor gelen ilan işsize değil işi olanlara daha çok yarayacak. O yüzden bugünden itibaren GUY için daha çok mücadele etmemiz gerekiyor. O Guy'u söke söke almamız gerekiyor. Lütfen kenara çekilmeyin, umutsuzluğa kapılmayın şimdi daha güçlü mücadele vakti
-
Arkadaşlar bu dguy bizim için hiç birşey ifade etmiyor zaten guylar da bu sınava girecek sgk larda bize yedirmezler bakın lütfen istanbuldaki arkadaşlara sesleniyorum cumhurbaşkanına ulaşmaya çalışssınlar bakın dün bi öğrencinin lafıyla yazın ki kyk yurt paralarını kaldırttı ona ulaşmak zorundayız nolur bna gelir deyip kenara çekilmeyin gelmez çümkü aylardır bu sınavı bekleyenler var
-
@morand, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
300 dguy ilanı geldi. sadece alın susun kafa ütülemeyin bu size yeter diyorlar. yazıklr olsun
Bana da öyle geliyor bunu vereceklerine 2000 guy verseler daha makbule geçerdi.
-
Şunu görmüş olduk arkadaşlar Dün Naci Ağbal tvdeydi ama alımla ilgili hiçbir açıklama yapmadı demekki adamın tarzı değil. Açıklama yapılmıyor diye umutsuzluğa kapılmamak lazım GUY da gelebilir
-
@rintintin inşallah.. Yani sormak istiyorum bu ilan guy un da habercisi olabilir mi yoksa gelecek olsa birlikte mi gelirlerdi??
-
@i̇lanbekleyenbiri 400 kişilik alımla ilgili açıklama yapmak maliyeti bile kurtaramaz o yüzden o da farkında
-
Sanirim gecen sene gibi olacak 2000 guy 300 vmy
2000 guy 300 dguy heralde