2018 Guy Alımı
-
@rintintin, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaşlar rüyamda 2200 kişilik ilan geliyordu ama sözleşmeli yazıyordu ilanda. Sözleşmeli filan buna da şükür diyordu herkes. Bilinçaltı filan da bırakmadılar insanda :))
Hocam bence rüyanızın alımın sözleşmeli olacağı kısmı doğru çıkma ihtimali çok yüksek. Onlarda haklı adamı şırnak a atıyolar. 3 ay bile durmadan eş durumu felan filandan kaçıp gidiyor. Şırnakta görev yapmıyacaksan niye yazıyon kardeşim.
-
Evet arkadaslar şu duyumu lütfen acıkca paylasalım.Belki de bu duyum hic ders calısmayan birine umut olup 1 saat bile ders calısmasına sebep olabilecekken bir kaç şuursuzun duyumcuları karalama kampanyası ihtimaline kurban gitmemeli.
-
Bakalım bu alım nasıl olacak. Bimer e tek il seçimi ve sözlü mülakatın kaldırılması için talepte bulunmuştum. Bakalım bu gelecek olan ilana etki edebilecek mi?
-
@duryy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Güzel haberler geliyor. Temkinli davranmak adına detay vermek istemiyorum. Bu akşam twitterda olun diyorum sadece!
Hocam detaylı açıklama yapsanız iyi olacak duyumunuz yalnış çıkarsa da sorun değil. Bildiklerinizi paylaşın en azından neyin ne olacağı hakkında bilgi edinmiş oluruz.
-
@asyasy doğru çıkmassa millet demediğini bırakmıyor neyse zaten çokta takılmayın buna akşama kadar olumlu bir şey olmazsa yanlış duyumdur. bunlara kafa yormaktansa herkes etkinliklere kafa yorsun
-
@ua1905 Hocam sağlam bir duyumsada millet rahat bir nefes alır insanlar 14 aydır bu ilanı bekliyor.
-
4-5-11-12 Ağustos tarihlerinden birinde sınava girsek çok güzel olur aslında
-
@oean bu konuda bir duyum mu var hocam ?
-
umarım başarırlar. (açılmayan bağlantı)
-
Yeni bir güne başladık. Mutlu olabileceğimiz bir gün olur inşallah.
-
Duyumu bizimle de paylaşabilir misnz en azından motivasyon kaynağı olur
-
Bugün bakanın konul olacaği bi yer yok mu bilgisi olan var mi
-
gece sahurda, cumhurbaşkanının konukları arasında öğrenciler de varmış. bir sürü soru sormuşlar, sosyal politikalar bakanlığının birleştirilmesi ile alakalı soruya şimdi açıklamayacaktım ama size söyleyim madem yeni kadrolar oluşacak siz kendinizi geliştirmeye devam edin merak etmeyin demiş. bir iibfli çıkmamış arkadaş şansımızı 🤬
-
link ölmüş admin siler misin ? tişikkirlir.
-
ArkadaşLar Zeynel dinlerin mikro ekonomi tarafını bitirdim şimdi bana genel tekrar için mikro ile ilgili önerebileceğiniz bir kitap var mı ?
-
Şimdi alınan bu güzel haberler guyla mı ilgili acaba kimse kesin bişey söylemıyorr..etkinliği yapan arkadaş twiterda guy istediğimizi özellikle yazın dedi..umutlanmalımıyız bilemedim :((( ne zor bi döneme denk geldik biz yaa..Allah ım yardımcımız olsun.
-
@mervenil Dün duyum var diyen arkadaşlar vardı keşke bizimlede paylaşsalar
-
-
@herhangibiri pegem economicus
-
memurlar net 400 guy alınacak diye haber yaptı