2018 Guy Alımı
-
Ustad bugunku gelismelerden sizin haberiniz var mi yeni bir duyum bir gelisme var mı? Malum sır gibi saklanıyor. @pareto_wilfredo
-
Şu alakasız paretolar silinse ne hoş olur.
-
@kaimoğlan Dostum gelişmelerden kasıt verilen haber ise ben duyduklarımı paylaştım sabah. Bir kaç sayfa geride olmalı. Onun dışında başka şeyler olduysa bilmiyorum.
-
Arkadaslar persembe aksami twitter etkiiginde lutfen allah rizasi icin tek ve anlamli bi baslik olsun.rica ediyorum.
-
sahur vakti de etkili oluyor son kez bi yüklenelim herkesi etiketleyerek
-
Şu an 6. Sırada gözüküyoruz hala , hadi devam son bi gayret
-
@gannicus bayilacam vallaha cook yoruldum eger ilan gelirde twet atmaya helal etmiom gozlerim bozuldu yaa
-
@bg2603 zaten öyle oldu ki , ilan gelse millet tivit atmaktan farketmeyecek
-
@gannicus aynen
-
@gozde41 teşekürler hocam
-
@gozde41 teşekürler hocam
-
@asyasy Amacımız önemli değil ki onlar için en ufak şeye fişliyorlar mülakat denen illet olmasa yaz istediğini ama var işte.
-
@enki hem arkadaşın dediği gibi hemde yarın çoğumuz o meslekte olcaz ve öğretmen, diyanet çalışanına , sağlıkçılara 3600 gösterge veriliyorsa guylara evleviyetle verilmeli
-
@deuiibf2016 Daha çok tag olması daha etkili ve dikkat çekici, adam şöyle kenara baktığında gündemde 4 tane iibf ile ilgili tag illaki gözüne çarpar. Bunu niye beğenmiyorsunuz anlamıyorum. Yani dört tagı bir yere yazıp kopyalayın ondan sonra sürekli kopyala yapıştır zor bir şey de değil yani
-
Arkadaşlar tagın fazla olma nedeni yanlış bilmiyorsam ttcinin geçen sorun yaşaması ve listeye sokamaması sonucu bize ikramı diğer bir nedende bugünki #li tagın spama düşmesi bakaş elinde #li tag olmadığı için ve gündeme sokması vakit alacağı için # siz tagı fazla vererek kıyak geçmiş olabilir. (sadece tahmin)
-
Arkadaşlar bencede tag lar bölünmemeli bi tane olmalı baya ses getirmeli çoğu kişi nereye yazacağını şaşırdı .o yüzden yarın yüklenelim çarpıcı bi tag la ve bütün ilgi tek bir etkinlikte olmalı
-
Sanırım sayıca çok yeterli olmayan dguy ilanı ile konu kapanacak
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@asyasy Amacımız önemli değil ki onlar için en ufak şeye fişliyorlar mülakat denen illet olmasa yaz istediğini ama var işte.
Sizde haklısınız hocam insanlar artık en ufak birşeyi paylaşıken dahi korkuyor maalesef kötü bir amaçları olmamasına rağmen.
-
Arkadaşlar rüyamda 2200 kişilik ilan geliyordu ama sözleşmeli yazıyordu ilanda. Sözleşmeli filan buna da şükür diyordu herkes. Bilinçaltı filan da bırakmadılar insanda :))
-
Bu duyumu alan arkadaşlar neden detaylı bir bilgi paylaşmadı anlamadım zaten alıştık duyumlara doğru çıksada olur olmasa da olur.