2018 Guy Alımı
-
@busonolsun klasik yazıyor ilanda
-
bu gelen ilanlar işine yarayacak arkadaşlar da , bizim işimiz oldu moduna girmesin , bastırmaya devam
-
Guy gelmediği sürece buralar canlanmaz vmy ve dguy için yine aynı ekip girecek o sebepten guyu görmeden paçaları sıvamayın. Ne iğrenç espiri ama atın beni burdan.
-
Dguy ve vmy zaten bekleniyordu bize guy lazım guy
-
@keynesinabv bu kadar olan gelirken guy da gelmeli. Bastirmaliyiz. Puanı yetenler kafasını kitaplara sokmasin hemen. son iki gün uğraşalım. Maliye cuma günlerini de çok sever. Yarın da guy gelsin...
-
Hem ayni kisiler girecek hem de atanmis isi gücü olan kisiler giricek bizi ancak 2000 guy kurtarir dua edelim de gelsin ilan
-
Gelen dguy mus oda sadece bizim icin 300 kisi hayallar yine suya düştü
-
@esrarengiz aynen. Çünkü DGUY un maaşı özlük hakları vs guydan daha iyiymiş. Bir defa Ankaralı olan guylar her türlü başvurur. Diğerleri de aynı şekilde. Kimseyi tatmin etmedi bu. İkisine de girecek zaten ilk 2000.
-
Naci Ağbal açıklama yapmadı diyorsun da doğru da bunları Ocak ayında söylemişti zaten dostum
-
@annaschwartz Önceki yıllarda ing vardı değil mi çok ilginç müsteşarlıkla mı karıştırıyorum acaba??
-
@fernando-reges ilanda söz verdiğiniz VMY DGUY nerde denmişti. Onu vermiş işte. Bunlar zaten gelecekti. 1000 Dguy demişti. 400unu şimdi verdi. 600unu de seneye alır.
-
gib i arasak bi bilgi verirlermi acaba bugun guy da gelecekse artık biliyolardır heralde
-
@3000guy Nasıl ilk 2000 zaten mantık olarak 300*10 3000 insanların umudunu kırmayın
Ama inşallah guy da bugün gelir herkesin yüzü güler herkes artık derslerine yoğunlaşır -
@slytherin guy da gelirse bugün yarın gelir. Gelmezse oturun ders çalışın. Daha da gelmez.... Seneye de aynı duruma düşmemek için... İlk 2000 için uğraşmak lazim
-
@seramikçi Belki de olur öyle karıştırmışsınızdır
-
20 ağustos pazar arefe günü 19 ağustos cumartesi boş şu anda hadi inşallah o gün olsun
-
arkadaşlarım 1000 kişik kadro tahsis edilmişken 300 kişiyle ilana çıkmak nedir ..bu bildiğin sus payı...lütfen aynı şekilde devam edelim etkinliklerimize,birlik olalım sesimizi duyurmaya devam edelim, bu ilanla hepimizi harcadılar, 3 yıldır ders çalışmakla geçti hayatımız, gençliğimizi aldılar bizden görünen o ki geleceğimizide karartıyorlar ...ayrıca bakanlıklar birleşmiş dahi olsa kesin olan bir şey varsa Maliye Bakanlığının değişmeyeceğidir.. her bakanlık binlerce sayıyla ilanı çıktı, geçen bir ay içerisinde Diyanet bile 9 bin alım yaptı.. söylecek çok şey var Allah'a bırakıyorum artık ben çok yoruldum ve yıprandım
-
@nopainnogain ya illa ki dguy için sıralama 4000lere kadar da gelebilir. Ben VMY için de genel konuştum. İlk 2000 ikisine birlikte başvurur diye.
-
@altaybozkırlı o zaman da vmy var hocam
-
Herkese merhabalar,
Öncelikle gelen ilanlarda kendine yer bulabilen herkese hayırlı olmasını diliyorum. Dün bunların geleceğine dair bilgiler gelmişti kulağımıza fakat DGUY ve GUY arasında çelişkili bilgiler vardı netleştirememiştik o yüzden de kimseyi GUY geliyor diye umutlandırmamak adına ilanı direkt görmeyi daha doğru bulduk.
Maalesef gelen ilanlar kesinlikle yeterli değil. Bunca insan haftalardır emek verdi sadece gazete ilanı için bile ve her zaman hedef GUY'du. Buna da şükür fakat GUY buradaki herkesin uzun zaman önce hak ettiği bir ilan. Dün @paretowilfredo üstadın bahsettiği şekilde GUY için hazırlık olduğunu düşünürsek bunu ancak baskı kurarak getirebiliriz o yüzden etkinlikler devam edecek lütfen katılım gösterin ve bunun sus payı olmasına izin vermeyin.
Bugün yine soruşturmaya devam ederiz GUY için ama etkinliklerde de daha uyarıcı ve sert bir üslup kullanarak gelen ilanların yetersiz olduğu vurgusunu yapmaya devam edeceğiz. Şimdilik durumlar böyle. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun.