2018 Guy Alımı
-
Alan alacağını aldı biz kaldık yine baş başa. Arkadaş bı kere de bizi zorlamadan, uğraştırmadan verin su ilanı ya. Tam günü işte ver kurtul sen de biz de rahat edelim. O değil de gençler yarın gelebilir mi ilan bugün bu ikisini aradan çıkardılar yarın da guyu mu acaba? Kendimi böyle olumlamak istiyorum
-
Bgn gelmezse olay sıcakken akşam yine bastıralım sosyal medyadan.
-
@mathilda mantıklı arayalim bence
-
Arkdaşlar ümit var olunuz memurlar arada artık inşallah guyda gelecektir aradan sonra, vmy den hiç haberimiz yoktu bakın oda geldi birden. Bakanlık elini verdi artık ve kolunuda kaptırcak inşallah Guyda gelcek
-
@hamidiye Hocam gönlünü ferah tut artık gelmeme gibi bi durum olmaz
-
@inflexible insalah hocam. 2000 gelir de en az mağdur olan insan az olur inşallah
-
Arkadaşlar Guy gelir mi bu alımlardan sonra.
-
@inflexible hocam aldığınız bir duyum falan mı var yoksa temenni mi
-
Arkadaşlar bu gelen ilanlar 3000 kişi falan girecek geriye nerdeyse 10.000 kişi var guy u bekleyen o yüzden durmayalim etkinlik yapmaya devam edelim . Yoksa bu verdikleri ilanları sus payı olarak üstümüze kalır valla
-
@inflexible Duyum mu temenni mi
-
@inflexible hocam çok emin konuştunuz bildiğiniz bir şey var mı?
-
1000 kişilik ilanın 300 ünü alan maliyeden pek de biley beklememk lazım
-
Arkadaslar karamsarliga kapilmayin. Guy da gelir. Alan bölümünün bel kemiği.. insallah onun da haberini aliriz. Dguy vmy geldikten sonra guy bence her türlü gelir..
-
Diğer başlıklarda Millet nasıl mutlu nasıl mutlu... biz yine boynu bükükler:))
-
@hoyuelo bugün yarın guy gelmezse tag olarak 300-500 öneriyorum kabul edilemez yazarız, sus payı mı yazarız, kadro mu o biz anlamadık yazarız, herkes 300500 gezerken bizim gençlik ders başında geçti yazarız..
-
Dguy da sırlama kaça kadar düşer arkadaşlar sizce?
-
@sad38guy insalah hocam dguy ve vmy gelince bende inanmaya başladım artık ama sayı çok önemli 2000 gelirse güzel olur 1000 falan olursa tam bir facia olur
-
@part hocam bu sorularin icin ayri sayfa var ordan bakabilirsin
-
@veblenist 84 puana gelir mi acaba
-
@veblenist 4-5 bin tahmini