2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar lütfen kimse kenara çekilmesin nolur yine bastıralım guy isteyelim bakın bu ilanlar çoğu kişiye yaramıyo hep aynı kişiler girecek akşam tag ismi bu sus payıyla ilgili olsun #İİBFSUSPAYI İSTEMİYOR olabilir
-
Arkadaşlar burada guy konuşalım lütfen . Diğer ilanlar için açılmıştır sayfalar lütfen sorularınızı oradan sorun
-
Arkadaşlar bizzat bana gelen bişey yok ama yakın arkadaşlarımın kulağına bişeyler geldi.Hem assolistler sahneye en son çıkarmış:)İnşallah beklentiler boşa çıkmayacaktır
-
300 u 500 u imzalarken elleri titremistir 2000 guy ilani vermek kolay olmaz kalpleri sıkışır zor ilana cikarlar az daha bekleyelim
-
@i̇lanbekleyenbiri tahminim 6bine kadar şans var
-
Guy için iyimser olayım bence hazırlanması zor bir ilan olduğu için çünkü iller falan yazılacak biraz sonra gelir temennimdir bu
-
vmy için 2500 kişi girecek, 2 puan türü 3bin 2 puan türü 4bindeyim ama başvuru yapamıyorum. dguy içinse sıralama 6binde o da olmaz gibi bu nasıl bi şanstır arkadaş hepsinin kıyısında kaldım.
-
@vlkrt hocam talepler toplanmis hersey hazirmis zaten
-
@r-k hocam vmy kaç kişi
-
@gozde41 500 hocam
-
@1bir hocam sizin 14 temmuz patladi sanki
-
@esrarengiz imzalarken ne düşündü acaba (seçim olmasaydı siz görürdünüz gününüzü)
-
300 dguy geldi 185 kişi alınır 500 vmy geldi onda da 300 kişi alınır işte hayırlı olsun...Hiç sanmıyorum bu rakamların hepsini alacaklarını
-
guy sayısı da az olursa bi anlamı kalmaz ilanın umarım 2000 falan olur yüksek puanlılar yine guy a başvuracaktır
-
@jakuppp hocam talep kadar alacaklar diye bir şey yok bir kısmını alıp ayarlamasını yaparlar talebe bakacak olsalar gib.gov.tr de guy açığı 15 binden fazlaydı
-
Guy gelirse 2000 den az olmaz bence çünkü 500 vmy 300 dguy bu kadrolar için iyi sayilar
-
@tolga80 Bu sayılar az sayılmaz hocam Guy bunlarla orantılı gelirse en az 2000'i bulur
-
Hadi be GUY çık meydana !!!!!!!!
-
@2iki, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
vmy için 2500 kişi girecek, 2 puan türü 3bin 2 puan türü 4bindeyim ama başvuru yapamıyorum. dguy içinse sıralama 6binde o da olmaz gibi bu nasıl bi şanstır arkadaş hepsinin kıyısında kaldım.
Başvuru niye yapamıyorsun?
-
@fernando-reges çünkü puanlar 79küsürlü