2018 Guy Alımı
-
@rootofallevil biz teşekür ederiz
-
@paretowilfredo hocam inşallah öyle çıkmaz
-
iki ilan geldi duyumu çıkan bu grubu daha sallamadı .Diğer taraftan mesleğe başlayanın geçmişi unutmasına şaşırmadım ilana başvurabilenler bile hiçbişey olmamış gibi kutlama yapmaya başlamış başkası girmiş girmemiş umrunda değil.
-
@mathilda İnşallah dostum. Yeniden sormaya çalışıyorum. İnşallah güzel bir haber alabiliriz de sevincimiz katlanır şu iki ilandan sonra.
-
@paretowilfredo inşllah hocam insalah.
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
4-5-11-12 Ağustos tarihlerinden birinde sınava girsek çok güzel olur aslında
Takvime uydurmuslar sinav tarihlerini ama guy a yer kalmadi
-
@paretowilfredo hocam iptal edilen ilan diye bişey konuşulmuş yukarıda guy olabilir belki demissiniz. Bilgilendiir misiniz biraz
-
@r-k Evvelki sayfalarda bulabilirsin dostum yapmış olduğum duyuru ve ek duyuruyu.
-
Gecen senenin 80 puani ile bu senenin 80 puani ayni degil neden koyarlarki bu 80 sartini 79 puanda olanlarda en azindan basvuru yapardi
-
@duymhuyguy Bayramdan sonra ilana çıkılıp 18 ağustosa sınav konabilir. Dileğimiz tabi bugün yarın gelmesi.
-
Sınav birimini aradım gelir idaresinin şu an çalışmamız yok dedi guy ile alakalı
-
@fatsalı hadi ya .beynimden vurulmuş gibi oldum şimdi.
-
arkadaşlar başkanlıkta yetkili birisiyle görüştüm şu anda gelir uzman yardımcılığı sınavı olmayacağı ama seçim dönemi olduğu için bakanlığın kararıyla çıkabileceğini söyledi bence iyi bir şekilde organize olunursa Twitter falan kesin ilan gelir .
-
@fatsalı Ben de geçenlerde aramıştım bana da böyle söyledi ihdas edilen dguy ve vmy yi sorduğumda ise ihdas edildi diye gelecek değil demişti ama bugün ilan geldi.
Kısacası orayı çok takmayalım iş bakanda -
O degil de sizin uğraşlariniz dguy ve vmy ye yaradi, bir tek guy a yaramadi arkadaşlar
Naci Bey olayi eksik anlamiş sanirim -
Bence bugunkü tag çok önemli arkadaşlar inşallah Bi aksilik çıkmaz da güzel bir etkinlik olur yılmayalım o guy da gelecek inşallah
-
@maliyeci01 iyi ama ilanin hazir olduğu dpb nin onaylamadiği söylendi iyice kafamiz karişti
-
arkadaşlar bu ülkede 1 ay önce yalanlanan erken seçim kararına rağmen 2 gün içinde erken seçim kararı alındı. asla ama asla vazgeçmeden bastırmalıyız. eğer şimdi gelmezse seçim sonrası ok daha zor.
-
@shady1 Bence süreçler genel olarak planlandığı gibi işliyor, bu benim tahminim sadece.
-
hocam şimdi bi arkadaşı daha aradım o da gelmeyecek dedi ama seçim dönemi bakanın üzerinde baskı olursa ilan kesin gelir.