2018 Guy Alımı
-
@otuzyılsavaşı tesekkur ederim. Evet basvuran icin sansi katlar ama tek secim olmasi 5000 ve uzeri icin de bir umut olabilirdi
-
@rul0kat ikisi ayrı kurum tabiki başvurabilir birbirleriyle ilgisi yok
-
Guy ilanı gelmezse büyük haksızlık olcak.Kasımda guy ilanı puanları düsurmez ancak simdi gelecek bir ilanda guy kesin dusuk kapatir bir cok ilde
-
Seçime kadar geldi geldi biraz daha bekleyelim etkinliğe devam edelim. Geçen sene de bi hafta arayla arka arkaya gelmişti.
-
@rul0kat
rica ederim.o ayrı bir konu lakin şimdiye kadar öyle bir şey hiç olmadı. -
Saat kaçta gündemdeyiz arkadaşlar her yerde duyuralım bugun güçlü bir etkinlik yapmamız lazım.
-
Arkadaşlar e devlet üzerinden cumhurbaşkanına mesaj atabiliyormuşuz sanırım deneyen ya da bilgi sahibi olan var mı bu konuda. Eğer böle bişi varsa hepimiz deneyebilir derdimizi anlatabiliriz
-
İNŞALLAH GUY İLANI DA GELECEK ARKADAŞLAR . SAAT 22.00'DA ETKİNLİĞE LÜTFEN KATILALIM. BASKILARIMIZLA BU İLANLAR GELDİ İNŞALLAH GUY DA GELECEK. (akşam belki ilan gelebilir odurumda mhuy sgk dent gibi alanlara yönelcek etkinlik arkadaşlar lütfen katılım gösterelim yüklenelim facede yeni görseller hazırlandı kullanabilirsiniz )
-
@mahlaki inşallah yarinda guy ilaniyla uyaniriz
-
@altaybozkırlı İnşallah yarın sabahı beklemeyiz bu akşam gelir
-
ArkadaşLar yarın atıyorum guy ilanı gelirse hem vergi müfettişliğine hem guya girebiliyor muyuz
-
Benimde inancım tam kesinlikle guy gelecek sadece az sabır lazım ders çalışmaya devam..
-
@herhangibiri Puanın yettiği her sınava girersin hocam
-
@slytherin geçen sene sanki vmy ye başvuran gelir uzman yardımcılığına başvuramamıştı diye hatırlıyorum da yanılıyor olabilirim
-
açılan sınava giren arkadaşlar umarım bu etkinliği unutmaz. bu akşam herkes yoğunlaşsın 2 saat inş gelecek o ilan seçim öncesi vermemezlik yapacaklarını düşünmüyorum bende
-
Puanımız yetsin yetmesin bugün Twitter’da olmalıyız ne kadar çok Kadro o kadar çok şans ArkadaşLar sakın rehavete kapılmayalım aynı şekilde etkinliklerimize devam etmeliyiz
-
@herhangibiri karıştırıyo olabilirsin . öyle bir engelleme olamaz çünkü
-
@herhangibiri sizin puanınız kaç?
-
Benim puanım çok şükür her iki ilanada yetiyor ama bu böyle yarım sevinç olmaz arkadaşlar bu sene zaten hiç alım olmadı GUY ilanı illaki KPSS den önce gelmesi için elimden geleni yapacağım sıralama gelir evet ama kimsenin kurumu mülakata geçmesi kesin değil illaki birileri de bu ilanlardan elenecek o yüzden GUY ilanını gelene kadar bastıralım benim desteğim ilan gelene kadar devam arkadaşlar
-
@ronay92 p48 im 82.8