2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid Kardeşim bu tek başına gerekçe olmaz VDK ile alakalı da çok ciddi uygulama değişiklikleri söz konusu şu an. Ama sonuç 500 kişilik ilan oldu. Bu gerekçe olamaz bence.
-
@rterdogan arkadaşım yanlış anlaşılma olmasın ama ben bugün GİB i aradım sınav birimini özellikle sordum bekliyoruz bugün için yarın için Guy ilanı bi çalışma var mı yok dedi bi çalışma beklemeyin arkadaşlar dedi inşallah senin duyumun doğrudur bu akşamki etkinliğe katılalım arkadaşlar hedefine ulaşan arkadaşlarda geri çekilmesin...
-
@sa55 gib dekiler 5 dk sonra ilan gelecek olsa bile , gelecek demezler. Demiyorlar.
-
Ben baya dağıldım ya , Allah yardımcımız olsun gelmezse de o psikolojiyi toplamaya
-
@paretowilfredo bence de olamaz ama insan sebep arıyor bu kadar ihtiyaç varken üstüne ciddi bir seçim varken bile sayının 1250 olarak gelmesi bir hayal kırıklığı olacak ve bunun bir izahı olacaktır. Yani ben 2000-2500 diye umarken duyumlar 1250 veya izin çıkmamış diye geldikçe şaşırıyorum sebebi ne olabilir dire
-
İİBFliler GUYistiyor tag bu buyurun arkadaşlar
-
@rterdogan hiç gelmemesinden iyidir hocam yine 10 bin üstü kişiye umut olur
-
İnşallah 1250 değilde en azından 1500 gelir
-
Arkadaşlar taga girdik yardırın
-
Twitterda herkes bişeyler istiyor ülkenin yarisi mağdur. Biz niye gündemde yokuz çok önemliydi bugün o kadar çağri yapildi yine sorunmu çikti
-
Gumdemde niye yokuz acaba?
-
Ben tagı göremiyorum
-
Yeni tag var
-
ÜçbinGUY İİBFye Tag bu arladaşlar 9. Sirada şu anda destek verin
-
Tweet atamiyrm siniri asmisim napicm
-
Bir bende mi sıkıntı var anlamadım tag gözükmüyor.
-
@grundig bende de görünmüyor
-
@grundig konumumuz türkiye olduğuna emin olun gündemdeyiz çünkü
-
Arkadaşlar madem gündem olamıyoruz neden tag satın alınıyor .
-
Gündemdeyiz yusuf kaplan da destek veriyor.