2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy sana itibar etmiyor değiliz dostum heyecanlandırdın bizi eyv. da dguyla karıştıra bilir mi sence ?
-
Bu akşamki iftardan bahsediyo anladigim kadariyla dguy un geldiğinden haberleri vardır bence
-
@2iki yok bugun dguy geldiginden haberi varmis.
-
1500 2000 arası olsun inşallah
-
@duymhuyguy ah o Tuğrul Koçer denen yandaş yok mu ahhhh! O adama gram sempati duymuyorum. Eyyam peşinde sürekli, üstü kapalı tehditvari mesajlar, takipçi kitlesine bakmadan sanki onun söylediklerine katılmamız zorakiymis gibi tweet'ler vs ah o Tuğrul yok mu ahh!
-
İnşallah gelirde hevesle azimle ders çalışırız.
-
-
Yalnız ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar eğer ilan gelirse 1500 civarı ya da 2000 artık bilemiyorum o zaman sınava girebiliyorum ve ilk sınavım olacak bu o yüzden soruyorum . KPSS ile arası çok kısa olacak o zaman çalışmalarınızı nasıl yapacaksınız . Guy ile KPSS konuları aynı ama çalışma şeklinde bir değişiklik yapacakmısınız.
-
@grundig yapılmaz kpss devam eder gibi çalışırsın kpssden sonra guy odaklı çalışırsın çünkü aralarında 2-3 hafta boşluk kalır tabi gelirse. girebiliyor muyum derken neyi kastediyorsun ?
-
gevşemeyelim arkadaşklar twite devam belliki çok yaklaştık
-
@duymhuyguy Hocam bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Zaman konusunda bir şey söyledi mi ?
-
I. Kalın'dan sonra en yakın olan Hasan Doğandır. O da ilahiyatçı gelenekten gelen aynı zamanda hukukçu ve CB özelkalem müdürüdür.
Ve Guy'un ne oldugunu bile bilmez çünkü ilgi alanı değil.
Kamucu adam bildiğin, eski büyükelçi de aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam.Haa eğer kaynak zaten Hasan Doğan degilse o zaman dağılalım beyler
-
@rybczynski2 Söylemedi ancak en mantıklı tarih 18 Ağustos Cumartesi bence.
-
@te_go_çı Hasan Doğan felan değil Ankara Siyasal mezunu bir şahıs
-
@2iki 1500 kişi gelirse sıralamam yetiyor hocam . 7000 sıralamam. Onu demek istedim.
-
@duymhuyguy bu arkadaşı başından beri tanıyorum daha önce hiç duyum neyim paylaşmadı şuan pareto demiş kadar sevindim ilan yakındır inşallah
-
@duymhuyguy hocam peki sayı falan verdi mi teşekkür ederiz ayrıca
-
@duymhuyguy inşallah bayramdan önce gelecektir.
-
@grundig afedersin hızlı okuyup twittera geçiyorum yanlış okumuşum. sıralaman guy için ideal ama guyda gelen sayı ile sınava girenin sıralaması arasında doğru orantı olmaz genelde.
-
@duymhuyguy eee M. Elitaş'tan başkası değil o zaman