2018 Guy Alımı
-
@te_go_çı bence de bu durumda ondan başkası olamaz
-
@jellinek Ankarayi diyorum avucum içi gibi bilirim;)
Şimdi düşündüm biraz , yakın olup sbf mezunu bi o var bildiğim..O da değilse çık bizahmet kaynak budur şudur de yani
-
@duymhuyguy Recai akyel mi? Siyasal mezunu o da.
-
Söyleyen kimse devlet sırrı vermemiş size hocam ne bu gizem.
Adam siz sormadan gelecegini söylemiş ismini söylemeniz niye sakıncalı anlamadım.
Gizli Bilgi olsaydı sizinle paylaşmazdı sonuçta. -
@yorgunsavaşçı katılıyorum. Adını soylemenizde hiçbir sakınca yok ki! Adamın yakasına mi yapışcaz gidip
-
@2iki anladım hocam peki.
-
arkadaş öğrenmiş söylemiş açıklamak istemiyo bu kadar üstelemeyin yani önemli olan doğruluğu etkinliğe yoğunlaşalım
-
@3000guy O o kadar yakın değil ki.
Bir de Recai Akyel ketum ve sert biri.
Dışarıya hep böyle görüntü veriyor adam.Çok fena merak ettim yaa
-
@te_go_çı Recai Bey göründüğü gibi değil dostum. Çok naiftir muhabbette
-
Dostlar duyum konusunda hiçbir bürokrat adının verilmesini istemez biraz anlayışlı olun @duymhuyguy dostumuza. Daha sonrasında haberi veren kişi bundan rahatsızlık duyabilir ki bu endişesinde haklı bence. Duyumun doğasında kaynak gizliliği vardır ki beni de biliyorsunuz hiçbir zaman isim zikretmedim. Bence yeterli bilgi verdi, daha fazla ısrarcı olmak kendisini zora sokar.
-
@paretowilfredo Bı kaç defa rast geldim sert bir tipleme sergiliyordu.
Sert gelenekçi burokratlar olur ya hani, bana öyle geldi korktum resmen
Ön yargiymis benimkisi sadece desene -
Kim söylediği önemli değil ilanın gelip gelmemesi önemli.Sayı konusu netleşse önümüze daha rahat bakacaz ama...
-
arkadaşlar 1500 ve üzeri bir ilan gelirse 14 bin e kadar sıralaması olan herkes için umut var demektir ancak tekrardan değilmek istiyorum ilan gelene kadar bu şekilde yüklenmemiz gerek yoksa pareto üstadın dediği gibi askıda kalabilir
-
@paretowilfredo kesinlikle şu an önemli olan isim değil bilsek ne bilmesek ne gelsin de
-
Yarın uyandığımızda 2000 kişilik ilanla karşılaştır bizi ya Rab..
-
@ronay92 en icten Amin.
-
@ronay92 bir amin de benden
-
Sayı 2000den aşagı gelirse yazıklar olsun onca emegimiz göz yaşımız var bukadar insanın ahı var
-
Gençliğimizin en güzel yaşlarını hep bı bekleyisle, zahmetle geçirdik. Ben buna ilk gençlik diyorum. Tıpkı cocuklugumuzu tam yasayamadigimiz gibi gencligimizi de öyle yasayamiyoruz. Hatta daha fazla yasayamiyoruz. Bu yüzden bütün her şeyimi erteledim. Çocukluğumu ve gençliğimi hep sonraya bıraktım. O gün geldiğinde 40ında 50sinde bı adam olsam bile lunaparkta çocuklar gibi gondola binip dondurma yiyeceğim kimseden utanmadan. Arkadaşlar sizi bilmem ama ben umutvar olanlardanım, o gün geldiğinde daha çok gülmek için siz de umudunuzu yitirmeyin. Bunlarla Guy'un ne alakası mi var? Bilmem belki bizlere o güzel.gunleri yaşatacak en yakın ihtimal bu meslek olduğu içindir. Buradakilerle bı aile gibi olduk birbirimize olan bu destegimiz, ortak bekleyisimiz çok güzel. Var olun..
-
Parmaklarım uyuşsada yinede sahura kadar twitterdan desteğe dewam. İnşallah sabaha asıl müjdeli haberle uyanırız..