2018 Guy Alımı
-
Bakan bey saat 11.00 de trt haber de olacak inşallah müjdeyi burdan verir.
-
Su guy gelsin herkes icin cok iyi olcak.Mhuy yoksa şimdi dguy geldi onun yerine.Birde şöyle yüklu bir guy ilanı gelse buralar bayramı önce kutlarız biz iibfliler
-
@gokhangokce68 twitter hesabı
-
@altaybozkırlı @gokhangokce68
-
Arkadaşlar para durumumuz nedir ? Çünkü bir kac gun daha tag alıp gündem olmamız gerekir diye düşünüyorum. Onun için öncesinden hazırlık yapılmalı.
-
Hala gündemdeyiz. Twit atmaya devam ediyorum ben. Diri tutalım dostlar.
-
Arkadaşlar trt ye yüklenin 11 de arayın ve twet atın çok önemli bugün soru sorsunlar guy ka ilgili çok arama yapmalıyız
-
Arkadaşlar ilk defa GİBi arayınca “gündemden böyle bir şey yok, açılmayacak” dediğini duydum. Daha önce böyle bir şey oldu mu yoksa bu ilk mi?
-
@veblenist Klasik cevap dün arayıp dguy sordaydınız aynı cevabı alacaktınız
-
@veblenist geçen yıllarda ordaki memur çalışma yok alım yok deyip gecesine ilan geldi yani inanmayın ve de gibi aramayın memurların dışarıya bilgi verme yetkisi yok yasak kanunen zaten.
-
@veblenist memur hiç bir zaman ilan gelicek veya mülakat şu gün açıklanacak diyemez kaldı ki onun haberi bile yoktur ne olduğundan sadece talimat gelirse yerine getirir
-
@veblenist tabiki de böyle bir şey yok diyecekler. Hep öyle dediler zaten. Ama şu da var. Sesimizi kesmemizi de istiyor olabilirler. Bizim yaptığımız baskı ve etkinlikler onları sıkıştırdigi için bizim susmamiz herkesin işine gelecek elbet. Bu yüzden susmamaliyiz
-
Bırakın boş işleri iş kurun diyo
-
Yeni mezun gençler esnaf olsun diyor iyi başlamadik inşallah iyi biter
-
Dguy vmy guy hepsini kazanan ortak kişilere bakın şu ilanları önce neden vermezler seçim mantığınıza sokayım
-
Naci agbal saka mi?
-
Arkadaşlar esnaf olalım :)))
-
Bize ekmek çıkmaz buradan.
-
Naci Agbal diyor ki;" twitteri yikin".
-
Bakan hiçbi programda twiter dan yazarak haber vermedi. Bi umut bekliyorum bakalım bu bi işaret olabilir