2018 Guy Alımı
-
@deuiibf2016 yıktık abi daha ne yapalim 1 haftadir gündemdeyiz. Adam gidin iş kurun diyor bize diyodur heralde
-
Yani arkadaşlarım duymama görmeme gibi bir ihtimal yok son zamanlarda çok bastırdık her yerden haberler gitti bazı kişilere kağıtlar verildi ilanlar haberler falan filan daha ne yapalım geçen seneden daha fazla ilan zorlandığına inanıyorum ama yok yani
-
@deuiibf2016 bence de. Twitteri yıkin diyor. Belki de yeter artık susun demek istiyordur bize. Duyuyor ve "bakın zaten durum sıkışık,beni ilan vermek zorunda bırakmayın" diyor
-
Bitti resmen bize dair hiç bile konuşulmadı
-
Daha yapabilcek bişey yok adam sallamıyo yani
-
Yaaa konuşmaz zaten bizimle alakalı o , dün ki ilanlardan önce de konuşmadı. Daha sallamıyor bizii , ben kendisinden hayır beklemiyorum
-
Ne Zaman salladı ki zaten biz vazgeçmemeliyiz asıl vazgeçersek kaybederiz bugün de tam gaz devam arkadaşlar moral bozmak yok inancımızı kaybetmemeliyiz
-
Arkadaslar bu hukumet bedelliyede "kesinlikle hayir" diyordu. Bugun bedel ve yas icin calisiyorlar. Bu kadar emek verdik. Vazgecmeyelim.
-
Boş boş boş boş bakan
-
7000 bekci alimini yayimladi DPB 2000 guya butce kisiti koyuyor gülesim geliyor sayın @paretowilfredo hocam benim mantıgim almiyor arkadaşina sorabilir misiniz bizi bilgilendirsin size zahmet.
-
@deuiibf2016 erken seçime de hayır diyorlardı. Amacım siyaset değil. Ama kesinlikle olmayacak denen şeyler bile olabildiyse guy da olur bence. Çıkıp zaten maliyeye bu kadar alım yaptım da demedi. Bence guyu da verecek. Sonra da maliyeye bu kadar alım yaptım diyecek. Malum şimdi dese 800 kişi aldım diye komik bence
-
@slytherin Parayı nereden bulacakmışız acaba?Böbrek falan mı satsak.
-
Bugunku programda bakan "bana telefonumdan ve mesajla ulabilirler" dedi ve bunu gulerek soyledi. Bence o da farkinda sadece biraz daha yuklenmemiz gerekiyor.
-
@3000guy hocam erken seçimin olacağı yasal değişiklikler sebebiyle zaten biliniyordu. Seçim kanununda yapılan değişiklikler 1 sene uygulanmaz hükmünün by pas edilmesinin akabinde seçim olacağından herkes emindi zaten.
-
Mübarek cuma günü yok mu guzel haber verecek kimse..
-
En son haber @duymhuyguy da
-
Üstad bugün tekrar bilgi almaya calisacakti @paretowilfredo
-
@friedman98 paretodan haber bekleyelim..
-
Yanilmiyorsam esaretin bedeli filminde basroldeki eleman hapishanede kutuphane yapilmasi icin hergun ilgilere mektup yaziyordu. uzun sure yazdigi mektuplarin karsiligini alamadi fakat bikmadan devam etti ve bilin bakalim sonunda ne oldu:) bu filmi boyle hatirlayacagimi hic dusunmezdim. Tertemiz cildirdim sonunda:)
-
@shanks yüklü bir sermaye olsa kpss mi çalışırız acaba öyle mi dedi cidden bizimi itham etti yoksa genel olarak mı konuştu