2018 Guy Alımı
-
@sweeney_todd geçen sene 2 yılın puanları geçerli olmasına rağmen 17 binleri gördü bu sene tek yıl geçerli hayli hayli görür o sayıları
-
Arkadaşlar merhaba
Şuan guy ilanı ile ilgili bır çok duyum dönüyor. Ve hepsi de geleceği yönünde. Ancak şöyle bir hususta var, bir kaç duyum yankilanarak farklı şekillerde bizim karşımıza çıkıyor olabilir. Yani wp ve Twitter grubunda konuşulan duyumlar buraya farklı bir senaryo ile yazılma olasılığı olabilir. O yüzden duyum kirliliği yapmayalım. Olur da ilan gelmez ise büyük yıkım olur bunu da toparlamak güç olur.
@paretowilfredo üstadı bekleyelim. O eminim en sağlam duyumu bizlere söyleyecektir. -
Twitter gundeminde olmak bakanin hosuna gidiyor olabilir mi? :)))))
-
@oligopol hocam facebook u ihmal etme bu süreçte bi kaç dengesiz yüzünden. çoğunluğun iyiliği önemli olan. bi hareketlenme oldu buna vesile olanlar bunu devam ettirmeli. takılma sen kuru gürültüye
-
@oligopol her zaman her yerde her platformda arkandayız davamız aynı ️
-
@oligopol aynen pampa emeklerin için cidden çok sağ ol destek devam edecek o guy bu sayfaya gelecek il muhabbeti dönecek
-
yok mu bir bilgi arkadaşlar bende grubu sinkos sinkos takip edenlerdenim
-
SAAT 22.00 'DA ETKİNLİK VARDIR
-
@paretowilfredo üstad idari hakimliğe müjdeyi verdin bize yok mu
-
@hickskaldor Unutmadım dostlar sizi. Görüşmesi için yönlendirdiğim dostumdan haber bekliyorum. Eğer haber gelirse görüşmesine dair olumlu ya da olumsuz paylaşacağim. İnşallah güzel haberlerle gelir ben de sizin gibi beklemedeyim.
-
Arkadaslar burayı başka bir konuyla isgal etmek istemiyorum ama kafam çok karışık yardım eder misiniz ?
Bugün bi iş teklifi aldım iyi bi sigorta şirketinden finansal danışman pozisyonu için. Mesai saatleri hafta içi 8:30-17:30 hafta sonu tatil. Eve servisi var. Maaşı tam konuşmadık ama 2000 sabit üstüne satış yaptıgım kadar prim olucak sanırım.KPSS puanımda dguy ve müfettişliğe yetiyor onlara hazırlanacam ama bu iş sekteye uğratabilir. Öte yandan bu sınavlardan elenip tamamen ortada kalmaktan da korkuyorum.
Hazır ortalık sakinken fikrini paylaşmak isteyen arkadaslar olursa çok sevinirim.
-
@paretowilfredo üstad bugün bir haber bekliyordun guy için, yok mu bir haber henüz
-
@paretowilfredo inşallah güzel haberler gelir
-
@paretowilfredo inşallah hayırlı haberler gelir, inşallah akşam yine Twitter dayız unutmayın. O ilan gelecek artık
-
@yorgunsavaşçı yaşın 26 üstü ise kaçırma düşünme direkt başla kardeş
-
@yorgunsavaşçı hiçbirşeyin garantisi yok direk başla hocam
-
@yorgunsavaşçı hocam bu zamana kadar ders calismayi birakmadiysaniz eger onunuzde net iki kurum sinavi varken birakmayin bence. Yani ben yerinizde olsam oyle yapardim. Cunku verdiginiz emegi tahmin edebiliyorum. Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.
-
@yorgunsavaşçı gerçekten zor bir karar. Bu senin hayattan ne beklediğine göre değişir. Eğer sıkıldıysan ve devam edemiyorsan başlamak için iyi bir yer olabilir ama bankada çalışmak bile bence ondan iyidir. En azından orada da prim var ve aynı mantıkla iş yapıyorusn ama maaşı ve imkanları daha iyi. Ben seçmem. İkisinin sana getireceği konforlar farklı. Bence kıyas bile kabul etmez. Sigorta şirketine ileride de başlayabilirsin. Çok özellikli bir yer değil.
-
Güzel haberler yakın . Allah gönlünüze göre versin
-
Arkadaslar düşünceleriniz için teşekkürler ayrı ayrı..
Sınavlara hazırlanmaya karar verdim son bir Yıl daha şansımı memuriyet için deniycem.
Bunca emekten vazgeçmekte kolay değil.
Hakkımızda hayırlısı olsun.