2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar biraz ortamdaki hava güzelleşsin bir duyum daha geldi bayram öncesi İnşallah ilana çıkılacağına yönelik Pareto üstadıda bekleyelim inşallah ondanda güzel haberler gelir
-
Esnaf olmak için 4 yıllık üni okumak gerekiyor mu..Nasıl bir yönlendirmedir bu
-
@mahlaki inşallah öyle olursa tadından yenmez
-
@mahlaki inşallahhh ya nerden geldi haber
-
@mahlaki ya şu duyumları parero gibi etraflıca yazın lütfen ortaya bomba koyup gidenler gibi yazmayın
-
@mahlaki hadi insallah neticeye varacak bir duyumdur
-
@2iki hocam kendim duysam yazacamda ikinci ağızdan dinliyorum personel daire başkanlığından öğrenilmiş bir bilgi
-
@Mahlaki hocam ilan gelckte sayı çok önemli o konuda bi duyum var mı ?
-
2 duyum var şu an için elimizde inşallah geliyor
-
@paretowilfredo dan da bi altın vuruş gelir mi ??
-
@Mahlaki hocam sayi ile ilgilide duyumunuz varmi eger gercekten 1250 gelirse kurum sinavida yuksek kapatir insallah 2000 den az gelmez
-
Maliye bakanı karşisindayken guy alimiyla ilgili soru soramayan gazetecilerin şimdi destek twiti atmasi çok samimi gelmiyor
-
Saka gbi 7000 bekci alinio 2000 guy icin cirpinioz hala ortada yok
-
@ahmtdmn yüksek zaten kapatıyor da sınava 13 binlerin girebilmesi için 2000 şart
-
@sweeney_todd 2000 gelirse 18 19 binlerin bile şansı var
-
Hadi gelsin şu ilan. Geçen yıl puandan dolayı giremedim bu yılda ben başvurmayacağım bana nasip olmadı sınavı inşallah bekleyenler için biran önce gelir şöyle güzel sayılı bir ilan
-
@meç o kadar mı?diyorsun yıllardır giren çıkan biri olarak bilemedim dostum ders çalışamıyorum izindeyim aile sorunları sebebiyle anca toparlanıyorum
-
Peş peşe güzel haberler geliyor inşallah gelecek hatta şu mübarek gün gelse ne iyi olurdu be
-
https://twitter.com/alperaltun/status/1005054030933053443?s=19
Arkadaşlar buraya Rt Fav TGRT HABERDEN ALPER BEY SAOLSUN BİZİM İÇİN TWİT ATTI
-
@ahmtdmn malesef sayı hakkıbda bir kesinlik yok