2018 Guy Alımı
-
Arkadaslar Başbakan Binali Yıldırım Ntv de canli yayinda.. oguz Hakseveri etiketleyelim.. tvitterdan..
-
@dinatele derken?
-
şu bedellide guyda bi gelseydi artık
-
@ronay92 bisi demedim kardesim soylenenlere bakaraj yorum yaptim heycanladim sanki bisiler olacak gibi
-
Dostlar malesef bugün beklediğim haber gelmedi. Ulaşamamış dostumuz, haftaya hafta içi yeniden deneyeceğiz. Haber aldığımda paylaşacağım, inşallah sabrınızın sonu selamet olsun.
-
@paretowilfredo canın sağolsun reis
-
son 50 dk mi
-
@fanyaa07 ne için?
-
@biriibfli ilan gelebilir kesin değil
-
hadı inşallah @fanyaa07 ayrıca @safiTÜRK69 hocam siz gecen yıl da bilmiştinz ilanın ne zaman geleceğini umutlandırdınız inşallah gelir
-
@fanyaa07 keşke dostum ama Gib saat 00.00 ı sevmiyor:) sabah saatleri daha çok hoşuna gidiyor:)
-
Haydi twitter a arkadaşlar odak dağıtmak yok
-
DURMAK YOK GÜNÜN EN UYGUN SAATİNDE GÜNDEMDEYİZ
BayramSekeri İİBFye3binGuy -
arkadaşlarım tiwit atan ellerinize, yüreğinize sağlık! ilan gelene kadar bu birliktelik içerisinde devam ...
-
Şu an 5.sıradayız tam gaz devam arkadaşlar. Elleriniz dert görmesin
-
Şu son 3 etkinlik en fazla birliğin ve etkileşimin olduğu etkinliklerdi dostlar. Hepinizin eline yüreğine sağlık gerçekten. Bu enerji, bu emek ilanı hak ediyor sonuna kadar. Var olun hepiniz.
-
Kizanlar olmuş kirilanlar olmuş ,mesaj ile hatır koyanlara affola, duyduklarimiz çok net olmamakla birlikte gelecektir beklenen ...
-
Şu an 4. Sıradayiz 1 olalım bugün
-
@can-mavi hocam son durum nedir sayı tarih hakkında bilginiz var mı
-
@can-mavi duy mhuy ile ilgili hiç bişey yok değil mi böle bir kadro olduğunu bile unuttuk