2018 Guy Alımı
-
@walrass06 dostum seçim kararindan 1-2 gün önce bakanlıktaydım , hem dguy u vmy yi sordum hem de Guy u sordum , dguy ve vmy için başka başlıkta paylaşmıştım , burada da Guy için olanı paylaşmıştım.. Guy için her şey hazırlandı 1250 kişilik ilana çıkılacak dendi ve aradan 2 gün geçti seçim kararı çıktı , seçim kararindan sonra yukarıda bahsettigim 3 sınav için de bir şey öğrenemedim ama inan takiptedyim , şunu söyleyebilirim ki normal şartlarda ilan cikmadan 1 - 2 gün evvel dpb ye yollaniyor , sorduğumda öğrendim ki dguy ve vmy ilana çıktığı gün dpb ye yollanmış , yani anlıyoruz ki plan vardı ancak ilan kartı ani gelişti , büyük bir ihtimal Guy da öyle olacak , gelecek ınsallah
-
bugün cidden çok iyiyiz ilk 5teyiz herkes görüyor, daha fazla direnemeyecekler
-
Guyu da alacağız inşallah hadi
-
Millet twitter da acayip hareketlilik var. Biri geliyo ağlıyrum sewinçten yazmış
-
Gençler sgk başkanınıda etiketleyelim tweetlere o anlar @msbagli
-
sevinmeye başlayın diyor birisi
-
Yılmak yok dostlar. UMUT'luyuz. Mücadeleye devam ediyoruz.
-
@paretowilfredo hocam biliyorum bugün gorusmediniz kaynaginizla ama twitter da bi arkadaş ilan kesin geliyor illa foto mu atayim diyor ne yapacağımızı şaşırdık bi el atsan olur mu
-
@bad1905 ismi ne hocam bunu diyen kişinin?
-
@bad1905 bir troll vakası olmasında hocam. Umutlanıyor insan.
-
@bad1905 Dostum kendim teyidini almadan bir şey diyemem ama kendi yaptığım ilk duyuruda da biliyorsunuz ilanın yollandığı bilgisini paylaştım. Üzerine gelen bilgiyi de sizle paylaştım. İlan talebinin yollanması benim aldığım bilgiydi ancak diğer bilgi de kafamı bulandırdığı için sizle paylaşma gereği hissettim.
Bakalım hafta içi tekrar daha yetkin bir merciye soracağım inşallah imkan olursa.
Bu arada ilk paylaştığım o bilgi de sınav ile alakalı yetkili bir büyüğümdendi. Onun da üstü birisine soracağım inşallah. -
@bad1905 "Kardeş sana zahmet atar mısın fotograf" desin birisi bence.
-
@bad1905 hocam link atar mısın bakalım
-
@ronay92 sercan yıldız diye birisi troll değil baya etkin biriydi zaten
-
Arkadaşlar ilan kesin valla foto atmayım ama illa göreceksiniz tamam oldu sevinin koşun ben ağlıyorum şu an demiş
bitti mi yani dedi birisi , bitti inş. dedi.
-
O arkadaş sayı hakkında birşeyler dedi mi?
-
https://mobile.twitter.com/esrcanyildiz/status/1005197108071288835 Link bu arkadaşlar
-
@eomer yok hocam sayi hakkında birşey sadece bu var o yüzden pareti hocama sordum
-
Biliyorum Sercan'ı o dediyse ciddidir mesele. Foto dediyse cidden bı yerden aldığı mesaj görüntüsünü kastediyordur heralde
-
@bad1905 az önce bilgiyi paylaşan çocuğun tweetini gördüm ve o arkadaş etkinliklerin hepsinde vardı.Yalan ihtimali çok düşük.İnşallah yüksek bir sayı gelir.