2018 Guy Alımı
-
Dostlar güzel haberler bana da intikal etti. Meşaleleri yakabiliriz yavaştan inşallah Durum ciddi gerçekten. Tabi ilanı görene dek temkinliyiz ancak gerçekten çok ciddi haberler var.
-
yaa ölecem heyecandan kaç kişi acaba
-
Lütfen biri sayı versin ne olur heyecanlandım
-
@paretowilfredo hocam 1600 mü sayı
-
@eomer hocam inşAllah ya şu mübarek ayda öyle çok mutlu oldum ki yerimde duramiyorum o ilan gelecek inşAllah
-
@paretowilfredo o arkadaş sevinçten ağlayabiliyorsa 2000 vardır sanırım inş dinimiz amin.
bu arada twitterda gelmeyen arkadaşları da görmüş olduk
-
Allah için tam bilgi verin kimsenin sabrı kalmadı sayı belli mi hocam
-
İlan gelirse acayip bı fikstür olacak önümüzde. Dünya kupasi, seçimler, ikinci tur, il seçimi, bayram buna yürek dayanmaz sayın seyirciler :))
-
@paretowilfredo hocam ne zaman geliyo ilan bu gece gelir mi ölcez meraktan artık kaç kişilik ilan
-
@bad1905 duyum birinci ağızdan gençler sinyal geldi inşallah ilan da yakındir. Mesaleleri yakmaya az kaldı k
-
Şşşşşttt
1! 2! 3!
GUY GUY GUU -
İnşallah gelen ilan sayısı 2000 in altına düşmez yoksa ilanın gelmesi için o kadar uğraşan birçok insana yazık olur. İnşallah ilan sonunda kimse üzülmez.
-
Arkadaşlar çalışmalarınızı hizlandirin imeceler çıksın he meşaleleri de yakın
-
Dostlar şu kadarını söyleyeyim, kaynak çok çok sağlam görünüyor. Ve şunu da ekleyeyim etkinliklerin etkisi yadsınamaz. Bu ilan gelirse, bu başarı hepinizin. Elleriniz dert görmesin.
-
Allah rızası için sayı verin ya kalpten gidicem artık
-
@asyasy inşAllah öyledir hocam ya 10400 ileti olmuş İnşAllah 2000 altı değildir de hepimizin yüzü güler şu bayramda
-
![0_1528494423663_50D18861-1B5C-4326-99C7-BFA0B5570925.png](Yükleniyor 100%)
Az çok demeyelim boş geçmeyelim değerli dostlar:) -
@bad1905, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@asyasy inşAllah öyledir hocam ya 10400 ileti olmuş İnşAllah 2000 altı değildir de hepimizin yüzü güler şu bayramda
İnşallah öyle olur hocam forumda üzülünlen insan olmasın lütfen
-
Sayı devlet sırrı mı:))
-
Aglamak istiyorum ama sevincten aglayamiyorum ne zaman cikicak ilana sabirsizlaniyoruz