2018 Guy Alımı
-
@asyasy ya hocam şu ilan gelsinde yeter ki giremesem bile yine sevincem şurada şu emeklerimizin karşılığını alalım yeterki kaç gündür kenetlendik çaba gösteriyoruz sonuç güzel olsun inşAllah..
-
@1umut 1750 den açıyorum var mı artıran
-
Biride sayı versin ya
-
@paretowilfredo hocam bir sayı aralığı verin en azından lütfen yoksa yatamayız gelmese de güzel canlarınız saolsun
-
Sayı yok güzel haberler var. Burda asıl önemli olan mücadele arkadaşlar bunu bir kez daha gördük. Mücadele edip gayretleyince bir şey ler oluyor. Bu herkese ders olsun kimse bir daha etkinliklerde kenara çekilmesin, bu mücadele hepimize örnek olsun inşallah ilan geldikten sonra bazı yazılmayan çizilmeyen şeyler gönül rahatlığıyla yazılır herkese örnek olsun diye
-
Arkadaşlar ilan gelirse p48 mi olur böyle umutlanıyorum ama kötü sürpriz olmaz de mi
-
@birgarip var hocam 2000
-
@birgarip 2000 de benden olsun:)
-
@paretowilfredo ahhh ahhh denetmenlik ilanı değilki direk ilan metnini yayınlasanız Ama olsun sizden gelen ufacık bi duyum hareketlendirdi buraları
-
Ya böyle okuyunca sizde ağlıyo müsünüz resmen duygu seli içinde yüzüyorum heycandan boğazım düğümleniyo :)))) inşallah çok güzel haberler gelir yaa
-
@omer34 Dostum benim duyduğum 2000 rakamı için umutluyum diyelim.
-
@paretowilfredo Hocam ağzınızdan bal damlıyor bal Allah gönlünüze göre versin
-
Çok yükseldik, Allah'ım yüzümüzü güldür.
-
@bad1905, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@asyasy ya hocam şu ilan gelsinde yeter ki giremesem bile yine sevincem şurada şu emeklerimizin karşılığını alalım yeterki kaç gündür kenetlendik çaba gösteriyoruz sonuç güzel olsun inşAllah..
Eksik dilek dilemeyin hocam ilanın gelmesi için emek veren herkes sıralamaya girer inşallah.
-
çocuk attığı twiti sildi sanırım göremiyorum ama emindi verdiği cevaplar duruyor hala. söylemek istemedi ama bir çok kaynak bu iş bitti diyor sanırım geliyor
-
Az önceki twitterdaki arkadaş, bakanım sessiz kalmadınız sağğlı yazdı. Noldu bakan birine cevap mı verdi twitterdan ?
-
Yıkılıyor ortalık bunca umutsuzluk üzerine ilaç gibi geldi son 2-3 gün
-
-
@asyasy haklısınız hocam vallahi bilemedim inanki heyecandan yerimde duramıyorum ya resmen ağlamak istiyorum..
-
@paretowilfredo sinav tarihi ne olur peki hocam agustosun sonumu