2018 Guy Alımı
-
@ronay92 amin)
-
Yarın ilan gelse akşama yine
ÜçbinGUY İİBFye yazacağımdan korkuyorum artık , o kadar çok yazdım ki bu aksam -
@gannicus bn her soruya 3000guy diye cvp vermeye başladım
-
@rterdogan, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Yarın 1250 kisilik ilana hazır olun
İlk meşaleyi bu arkadaş yaktı rakam da 1250 diyor hadi bakalım yarın ola hayrola
-
@fernando-reges hocam yarın ola hayır ola ama bence bu ilan 2000 altında olmayacak
-
Yarın ilan gelmez en fazla bakan dile getirir. Sınavın yapılabileceği tarihler 18 Ağustos ile 26 Ağustos tarihlerinde olur. İlan tarihi de seçim arifesi olur. Şahsi görüşüm.
-
@duymhuyguy dguy ile aynı gün olmaz mı
-
@lamıcimiyok olmaz hocam
-
@duymhuyguy bu bile yeter hocam..en azindan derse odaklanırız..insallah mutlu olacağimiz şeylerle karşılasiriz tez vakitte
-
@duymhuyguy İlan KPSS den önce gelsin de sınavın KPSS den sonra olması daha iyi olur.
-
@asyasy aynen biraz toplarlanma şansımız olur iyi olur.
tag hala listede görünüyor bu günleri de gördük. arkadaşların duyumları doğru çıkar da umarım bir sonuca ulaşırız artık -
@2iki KPSS ye az kaldı zaten. Sınav KPSS den önce olsa ankaraya git gel bi 3 5 gün öyle gider. Yazılı sınavı geçip geçmedim sitresi başlar. En iyisi şu KPSS bir aradan çıksın rahat kafayla gireriz inşallah. İlan gelirse tabi.
-
@duymhuyguy hocam sayıyla ilgili bir bilginiz var mıdır ?
-
Arkadaslar aranızda KAYSERİ DE Yasayan var mı? Bugün CUMHURBAŞKANI Kayseri ye geliyo .. ne yapabiliriz ?
-
@sad38guy, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Arkadaslar aranızda KAYSERİ DE Yasayan var mı? Bugün CUMHURBAŞKANI Kayseri ye geliyo .. ne yapabiliriz ?
Aylardır alım beklediğimizi detaylandırarak korumalar aracılığıyla ile te bilirsiniz. -
Yeni gün yeni umutlar bu gün gelsin o ilan artık
-
Arkadaşlar çok az kaldı inanıyorum bugün de etkinliklere devam etmeliyiz K-O-N-S-A-N-T-R-A-S-Y-O-N
-
Yalnz sabah hala gündemdeydik helal olsun
-
Maliye bakanı saat 11 de trt haberde gökhan gökçenin konuğu olacakmiş
-
ÜçbinGUY İİBFye Hala gündemde ordan gökhan gökçeyi etiketleyelim