2018 Guy Alımı
-
Ağbal en azından twitter üzerinden açıklama yapardı. O da gelmedi.
-
GIB i arayan var mı ?
-
İlanların gelmesi güzel oldu herkes için hayırlısı olsun. Keşke ilanları aynı ana denk getirmeseler örneğin 85 puanı olan biri guy ilanı da gelse 3 ilana da başvuru yapabilecek doğal olarak bu kişi vmy kazansa guy a gitmeyecek düşük puanı olan kişiler bu kişi sıralamaya girdi diye sıralamaya giremeyecek. Yani bir kişi 2 kişinin şansını elinden alacak keşke böyle olmasa ama yine de hayırlısı. Üst kadrolar keşke daha erken alım yapsaydı en azından 1000 e yakın kişi düşük puanlıların önünü açmış olacaktı guy için şansları olacaktı.
-
@2iki Hiç şansın yokmuş hocam inş Guy gelir de hep beraber seviniriz
-
@fernando-reges aynen 3100 sıralamayla başvuru yapamıyorum başvuru. 8 tane puan türü açınca
-
Arkadaslar bu aksam gerekirse nefes almadan tweet atmaliyiz. #iibfli3000guyistiyor bence cok guzel bir baslik . Bu kadrolara gelen bu sayilar bence idare eder. Bazi arkadaslar rwitterda 2000guy filan istiyor. Biz en utopik olani yazalim ilani verecek olanlar onu baz alsin. Bu ilanlarla ilgili hic bi duyum yokken geldigine gore guy'da yakindir. Allahin izni ile.
-
@2iki hocam aynı durum bende de geçerli p48 79 . Bunlar bize yetmez tek çare Guy
-
olaya el atsan @paretowilfredo
-
@slytherin Ne açıdan?
-
Yaklaşma ilanım patladı! demek istiyorum dguy vmy hoop hadi gelsin ordan 2500 lük guy
-
@r-k aynen dostum umarım gelir. umudum var
-
@paretowilfredo guy la ilgili son durum nedir bi bilgi varmı
-
@slytherin Yok.
-
@paretowilfredo hocam sizce dpb reddettiği guy muydu hiç umudumuz kalmadı mı
-
@oean Dostum bu tabloya bakarsak reddedilenin guy olduğu anlamına evleviyetle ulaşıyorum ben de ama yine de iki ilanı görünce acaba diyorum.
-
@rootofallevil guy olduğunuz halde bizim için bu kadar uğraşmanız takdire şayan keşke bütün guylar sizin kadar duyarlı olsa
-
@paretowilfredo çok açıklayıcı oldun.
-
@oean hocam ne zaman reddedildi reddedildi nedenini biliyor musunuz
-
@ucanbalon vakti zamanında atanmış olsam da iibfli kardeşlerimin yanındayım. Atandık diye mücadele bitmedi. Teşekkür ederim bu arada
-
arkadaşlarım akşama kadar ilan gelmezse bu gün de birlik olalım 3000 GUY için bastıralım sıcağı sıcağına ilan hazırken diğer türlü kurumun ilana çıkması yine bir yıl malum bütçe kısıtı varmış