2018 Guy Alımı
-
@hoyuelo hocam ilanın KPSS öncesi olma ihtimali hakkında birşey dediler mş
-
Gençler kim ilgileniyor bu para toplama işiyle ? Destek olalım bu hafta içi boş durmayalım.
-
@hoyuelo Çok iyi olur şu tek il seçimi kaldırılırsa. Bimer e yazmıştım zaten tek il seçiminin kaldırılması ve sözlü mülalatın olmaması için.
-
Sevgili arkadaşlar merhabalar.
Hemen konuya gelmek istiyorum. Pazartesi günü akşam saat 8 de Meral Akşener ekşi sözlükte olacak ve anlık gelen soruları cevaplayacak. Diyeceğim şu ki sayfada ekşi sözlük yazarı arkadaşımız varsa şayet buradan bir yazı hazırlansa ve o yazar arkadaşımız gündem başlığı açılır açılmaz sayfa ilerlemeden ilk sayfadan soru olarak halimizi bildirse nasıl olur?
Son olarak, bayramınızı en içten dileklerimle kutlar rabbimin ettiğimiz bütün duaları kabul etmesini dilerim. -
Aynı hesapta toplasak para işini olmaz mı??
-
@thorstein-veblen @Oligopol kardeşimiz ilgileniyor
-
@hoyuelo dostum aynı durumdayız.Mülakat belimi büktü guydan gecen yıl elendim.
-
@jkeynes hocam aynı durumdayız.Mülakat belimizi büktü.En son guydan mülakatta elendim.Hos simdi guy olanlar dguya basvurcakmis.Ama onların 3800 tlsi var bn issizim tek fark bu.Anlayacağin onlarda ders calısiyo tabi hepsi degil
-
@köşeminderi hocam calısanlara selam verdiği derken anlamadım? marabam derken hor mu görmüş
-
@Oligopol Reis etkinliklere devam etmiyo muyuz ?? Seçime kadar yardıralım ne dersin
-
Arkadaşlar haber sitelerine mesajlar atın. Ben memurlara attım şimdi.diğerlerine de atacağım. Sansımızı deneriz en azından.
-
@hamidiye memurların haber yapıcagını hiç zannetmıyorum..ankarada ki yerlerine gidip bizzat durumumuzu anlatıp rica ettim ..gündeme göre haber yapıyoruz bi bakıp degerlendirelim dediler 1 ay oldu gazete ilanından başka haberimizi yapmadılar..
-
Maliye Bakanı yardımcısı Cengiz Yavilioğlu tivitıra fotoğraf atmış. Gelin altına saldırıp 3000 Guy talebimizi yineleyelim. Boş olan herkees 1 tivit de atsa yeter
-
@mervenil Hocam farklı düşünmüyorum daha önce çok fazla mesaj attım cevap bile vermediler ama başka çare olmadığı için şansımı deniyorum işte. Belki imana gelirler diye ..
-
Hadi gençler link bu post altına bastıralım
https://mobile.twitter.com/cengizyavili -
arkadaşlar M.B. Gelir Politikaları Genel Müdürünü Burcu Aydın twitter’ı twitter.com/aydin_brcu çok tenha ama sesimizi duyurabilecek düzeyde bir kişi arkadaşlar bu profile de yüklenelim
-
@jkeynes geçen yaz düğünü olmuş burcu hanımın iki nikah şahidi naci ağbal ve mehmet şimşek yani düşünün arkadaşlar tabi yine siz bilirsiniz
-
Gib avukat alacakmis. Darisi guya..
-
@sad38guy merkezi atamayla mi?
-
@ronay92 onu bilmiyorum . Face de guyap diye grup var orda gördüm.