2018 Guy Alımı
-
7000 sıralama risk mi ??
-
mahkumlar çıkmazı hayırlı olsun herkese.
puanı iyi olanlar açıkta kalmaz inşallah -
Bundan 3 ay önce bir sonraki kaymakamlik sinavinin test olacagini ve eylulde olacagini da soylemstm ama kimse beni tiye almamsti.. Bu arada sgk 10.promosyon bekleyenler hic beklemesn kpss den once gelmeyecek.. Guy 1250 kisi duyumu almstm kpss den once 1000 rakami beni sasirtti.. belki dpb ye 1250 girerler. .. bu arada duyum degil ama tahmin dguy 82 vmy 84 guy 78-77 ile kapatacak bence...
-
@busus hem de cokk benim 5900 ama çok umutlu degilim. Il tercihi çok sıkıntı çünkü
-
vay be 2 senedir beklediğim an geldi ama sevinemiyorum 1000 kişi şükür ne yapalım şükür. ALLAH vatanına en güzel şekilde hizmet edecek kişilere nasip etsin inşaallah
-
İl tercihi değişmiştir inşallah
-
@officialsecret "Guycular" diye seslenince aklıma şu video geldi "topçular" diyordu
https://www.youtube.com/watch?v=WIhAuKAQst8
Sayının azlığının burukluğu var evet keşke daha fazla kadro açılsaydı daha çok insanın ümidi olsaydı. Burukta olsa sevincimiz var.
-
@rterdogan hocam var mı 1250 gibi girilme ihtimali ?
-
@şampiyon İstanbul var mı iller arasında kardeş lütfen yok de
-
Bu sefer de nasip değil anlaşılan
-
@bad1905 hocam ben duyumumu 1250 olarak almstm, insallah oyle girilir.. kesin diyemiyorum ihtimal sadece
-
İller gelmeden tahmin yapmak mantıklı değil arkadaşlar ama avantajları unutmayın.Tek yıldan tutun,çok sayıda atanan kişi var.Umutsuzluğa kapılmayın
-
Test sınavına herkes Ankara'da mı giriyor yoksa seçilen illerde mi giriliyor?
-
@rterdogan hocam inşAllah böyle olur hiç yoktan iyidir
-
@wickselll Ankara'da giriliyor
-
10 katı olmazssa at çöpe
-
@rterdogan vmy 84 mü ? Dguy 82 mi ? Fazla değil mi ya.
-
Çok fazla il açılırsa eğer bütün illerin 80 le kapatma ihtimali bile olabilir. Kpss sonrası 2 bin planlanıp gelen baskılardan dolayı bin kişilik ilan verdilerse eğer, farkında olmadan aleyhimize oldu bu ilan.
-
@minsipo hocam bu tahmin sadece daha dusuk olabilir ama genelde tahminlerim tutuyor, bunu belirteyim
-
@kilici bende tam olarak böyle düşünüyorum hocam muhtemelen 2018 sonrası daha yüksek bir sayı gelecektir.