2018 Guy Alımı
-
@sad38guy bi bizi görmüyor gözleri.
-
@sad38guy ilan mı verilmiş
-
Gib sever avukat üzerine guy almayı
-
Dguy ilani ile birlikte avukatlik ilanini da vermisti zaten Gib
-
@engin0516 sence kardeşim ? tahmin sadece
-
Arkadaşlar merhaba.
Biraz uzun olacak ama lütfen okuyun.
Öncelikle 8 gün önce cuma günü bakan bize kendi ağzından "gelir uzman yardımcılığı alınması için çalışmaların hızlandırılması talimatını verdiğini" söyledi.
Ben ve arkadaşlarım da bakanın bu sözüne inanarak ilanın bayram öncesi , en geç seçim öncesi geleceğini düşündük. Çünkü gerek @pareto_wilfredo gerekse gib içinde çalışanların dediği üzere bakanın talimat vermesinden sonra en geç 1 hafta içinde ilana çıkılacağı söylendi.
Fakat bayramdan 1-2 gün önce başlayan bilgi kirliliği ve maliye bakanı danışmanının tutarsız söylemleri benim aklımı karıştırdı.
Bugünde, buraya yazan arkadaş gib başkan yrd. İle görüştüğünü ve bakandan talimat gelmediğini belirtmiş. Üstüne de sürecin bu kadar surmeyecegini, bakan talimat verirse hemen ilana çıkılacağını söylemiş.
Bu durumda bakanın bize kendi ağzından söylediği "talimat verdim" kelimesi yalan olarak algılanıyor.
Ki danışman Kırşehir de bakanın kurum içinden bahsettiğini söylemiş geçenlerde. Oysa ki bakan Kırşehirde, Kırşehirli gençlerimizi guy olarak görmek isteriz demiş. Kurum içinden bahsedecek olsa genç kelimesini kullanmazdi. Bu yüzden danışmanın sözlerini kaale almıyorum şahsi olarak. Belli ki oyalamak için bunu yapıyor.
Şuan elim de olan ve yüzde yüz emin olduğum tek şey bakanın ağzından "guy hazırlıkları için hızlandırılması talimatı verdim" sözu var.
Bu saatten sonra Twitter etkinlikleri için geç kaldık. Seçime 1 hafta var. Şuan bizim yapmamız gereken net bir şey var. O da bakana ulaşmak.
Telefon numarası var ancak böyle bir ortamda telefon numarasını paylaşmak hiç hoş olmaz. Zaten telefona danışmanı çıkıyor.
Yüz yüze bakan ile görüşmemiz gerekiyor. Bunun için yol parası ve diğer giderler için para toplayabiliriz. Ve ya bakanın gezeceği gideceği yerleri önceden öğrenirsek, o şehirde yaşayan arkadaşlar bakanla görüşebilir.
Yani özet olarak benim önerim, bakanla bizzat görüşüp sormak.
Seçim öncesi red edeceğini sanmıyorum. Muhakkak yüz yüze bir cevap verecektir.
Şuan herşey bakandan bitiyor. Gib başkanı vs değil. -
@oligopol kardeşim direk bakanla görüşüp randevu alabilecek sağlam bir bağlantı varsa yapılabilecek en mantıklı olay bu
-
@oligopol bakan size bu sozu hangi platformda verdi peki? Yani çalışmaların hızlandırılması sözünü.
-
@oligopol hocam bakan kendisi mesaj attı diyorsunuz sonra da şimdi telefona danışmanı bakıyor diyorsunuz eğer ben yanlış anlamadiysam ortada büyük bir tutarsızlık var telin bakana ait olmama ihtimali var mı?
-
@oligopol birde bence geçen hafta yapılan en büyük hata bakanın ağzından çıkan bu sözün buuuk bir gizlilik içinde kalması gereken bir sırmis gibi saklanmasiydi.
Bence iyi kötü her duyum KAYNAGİYLA BİRLİKTE ayrıntısıyla söylenmeli. Mesela geçen hafta öyle bı yükseldi ki herkes ben sandım ki ilan bir iki güne yayınlanacak aşamada. Halbuki hepimiz çok iyi biliyoruz ki Türkiye'de bürokrasi oldukça ağır işler. Belki bakanın "yakın zamandan" kasrı birkaç ay sonrası.
Yani demem o ki o gün mesela bakan beyin ağzından böyle bir söz alındı arkadaşlar dense bu bakanın tarzını bilen birçok insan o kadar sevinip birkaç güne hayal kırıklığına uğramazdi. Ha belki ilan p.tesi günü gelir eyvallah. Ben genel bir durumdan bahsediyorum. -
Neyse bi hafta daha bekleriz no problem:)
-
İlan vakti geçti bu saatten sonra tek şans seçim ayağına gelirse gelir onun içinde son 1 hafta
-
Bakan sadece wp den atılan mesajlara yanıt veriyor. Aradığınız zaman bakan açmıyor danışman açıyor.
Öncelikle numaranın bakanın olup olmadığına zaten ilk başlarda şüphe duyduk. Ancak Dguy ve Vmy ilanı gelmeden 1 gün önce bakan bize wp den yarın ilan gelecek dedi.
Bakanın ağzından yazılan mesaj sonrası, ne yazık ki hata olarak çok yükseldik.
Bu hatanın farkındayım. Ancak bakan bize gerek twttier dan gerekse gazete ilanindan haberdar olduğunu da söyledi. Yani bakana sesimizi zaten duyurduk. -
@oligopol ztn duymamış olması imkansız ama çalışmalar vs bunlar da oyalama için diye düşünüyorum iki kelimeye bakar devlet meselesi değil ki canı şuan istemiyo gibime geliyo seçimden sonraya kalırsa da umudum yok hayırlısı...
-
Ülkenin koskoca bakanı bu kadar beklenti içerisinde olduğumuzu bile bile , hemen beklediğimizi bildiği halde , 2-3 ay sonra gelecek ilan için hızlandırılması talimatı verdim demez gibime geliyor. Bizim seçim öncesi beklediğimizi biliyor , 2-3 sonra geleceğini bile bile öyle konuşmaz herhalde
-
Arkadaşlar forum donanım haber de Binali yıldırımın danışmanları konu açmış. Tüketici hakları ile ilgili sorunlarınızı bekliyoruz yazmış. Fırsattan istifade bende dileğimizi yazdım. Konuya bir mesaj atıp bede kullanıcıya özel mesaj atarsanız sesimiz duyulur diye düşünüyorum.
Link burada LİNKKK
İyi bayramlar. -
@gannicus eğer ilan bu hafta yani seçimden önce gelirse, bakanın neden bayram öncesine ilan vermedigini anlarım ya yetişmediği içindir ya da seçime yakın maksimasyon amaçlıdır. Yoksa bayramdan önce bizi sevindirmek varken bayramdan sonraya koymazdi diye düşünülebilir.
Ama eğer secimden sonraya kalırsa (ki büyük risk olur bu) bakan açıkça bizi oyalamistir. Çünkü herkes biliyor ki ilan istenirse 1 hafta içinde verilir. Bence p.tesiden itibaren en kritik günler başlıyor. Seçime kadar inşallah gelir. Ve de dişe dokunur bı sayı gelir. Beklediğimize değer.
-
@oligopol dostum iyi niyetinden şüphem yok. Tek bir soru soracağım. Madem bakana mesaj atabiliyorsunuz ve oda cevap veriyor. Neden bir mesaj daha atıp guy durumunu sormuyorsunuz?
Mesela bakanım İİBFliler ile bayramınızı kutlamaya gelmek istiyoruz diye girip arkadaşların hepsi guy ilanı bekliyor diyebilirsiniz. -
@ronay92 oyalama politkası olduğu vakit , normal şartlarda ilan vermediği durumdan daha fazla tepki çekileceği aşikar. Bunu bile bile öyle bir durum olmaz diye tahmin ediyorum ondan öyle bir tahminde bulundum
-
Dguy ilanini haber veren kimse olmadi bizim burda yukseldigimiz gece de dguy ilanindan sonraydi yani guy ilani icin yukselmistik burda örtüşmeyen bisey var