2018 Guy Alımı
-
@esrarengiz dguy ilanından bir gün sonra buradaki arkadaşlardan bazıları ilanın gele evini bildiklerini ama ilanin Guy ilani olup olmadigindan kesin emin olmadıkları.icin sustuklarini söylemişlerdi. Yani haberleri vardı.
-
@ronay92 cuma aksami gelen msj uzerine biz burda ve twitter da coştuk ve arkadas bunun hata olduğu dguy ilani oldugunu soyledi
-
Bakanin telefonu konusu bildigim kadariyla şöyle..telefon bakanin ama genelde danişmanlarda duruyor..günün belli saatlerinde bakanda oluyor ki bu saatler belli olmuyor..mesaj atan arkdaslarda bakanida nadiren yakalayabiliyor
-
@Oligopol bakanla iletişim kuran kim ise yarın bayramını kutlamak için bakana bir daha yazsın ankarada ise yanına gelip iibf mezunları adına kutlama yapmak istediklerini söyle müsait olur ve gelin derse ankaradan 2-3 arkadaş toplanıp gidebilir. ankarada değil veya müsait değil ise de durumumuzu detaylı olarak anlat ilanı seçimden önce beklediğimizi bu mümkün olabilir mi direk kendisine sor ? zor olduğunu söylerse ise 2017 kpss puanlarımızın boşa gitmemesi adına temmuzun 3. haftası olacak olan kpss sınavından önce ilanın verilmesinin en uygun olacağı ve insanların mağdur olmayacağından bahsedebilirsen bu çok işimize yarar kardeşim.
-
Bence numara dağıtılsın ilanı iki güne getiririz:)
-
@2iki ayrıca ilanın kpss öncesi gelmemesinin 2018’de kpss girecek olanlara da mağduriyet yaratacağından bahsetsin çünkü halihazırda atanamayan yüksek puanlı 2017 puanlılar onların önüne geçecek ve bir yığılma olacaktır.
-
Arkadaşlar bakan zaten her mesaja dönmüş olsaydı, şuan bunları konuşuyor olamazdık.
Ancak bakan nadiren cevap veriyor. -
Ben de şöyle düşünüyorum, telefon hattıyla beraber danışmanda. Wp kurulumu bakanın telefonlarından birinde yani başka bir telefonda wp kurumu olmuş. Çünkü gece atılan mesajlara cevap vermişti.
Söyle bir ayrıntı var. Bakan dguy ve vmy nin geleceğini malesef "guy" ve vmy olarak belirtti. Bu guy ise dguy olduğu zaten bi iki kişi tarafından biliniyordu. Hemen yarın da ilanları geldi. Tabi o gün tekrar etkinlik yapıldı. Sonra etkinlik sırasında arkadaşlar anlaşıp wp den gündemdeyiz sesimizi duyuyor musunuz tarzında bir mesaj atmışlar. Bakan da uzun bir cevap atmış, guy ilanı için çalışmaları hizlandirmalarini söylemiş vs. Hiç tarih vermedi. Tahmin üzerine bayramdan önce ilan gelir duyumları oluştu. Bu çok sinir bozucu tabiiki de çünkü kesin bir tarih yok. Ama böyle bir mesaj atıp ardından bakan bu mesaji kendi attığını da doğrulamasi, doğrudan talep yerine ulaştı rahatlığı verdi. Kurumici ile ilgili çalışma yapılacak dendiği halde askıda kalması nedeniyle baya endişeli olan var haklı olarak.
Ama umarım ilan gelecek ve emek veren o ilanı getirten her insan nasibini alacak... -
@oligopol anladım güzel kardeşim
-
O ilanın bu hafta gelecegine inancım tam bu saatten sonra . Bakan bunu demişse artık dönüşü yok. İlanı vermicek olsa hiç bu topa girmezdi daha önce olduğu gibi. Bu haberin herkese yayılacagını bilerek söyledi bunu. Büyük ihtimal seçim öncesi altın vuruşu bekledi. Tabi araya bayram girince yetişmemiş olma ihtimali de var. Ama bence bu hafta bu iş bitecek artık. Hayırlısı bekleyip görcez. 13 ay bekledik bikaç gün daha bekleriz
-
@slytherin valla ne yalan söyleyim hızlandırın talimatını verdim demesi bence de böyle olacağına işaret ediyor cidden inanıyorum güzel kardeşim ama yine de elimizden geldiğince kendimizi hatırlatalım.
-
@oligopol Eger Bakan bey ile görüşebilirsek iyi kötü bir cevap alırız emin oluruz bir şeylerden. Katılıyorum para toplayabiliriz bunun için.
-
İlan bayram öncesi gelir dendikçe ben seçim haftası gelir dedim. Yani bu hafta ilan gelmez de seçim ikinci tura kalır ise apar topar o zaman getirirler başka da ihtimal yok zaten. Ya bu hafta ya da 2. tur ihtimalinde gelecek. Benim verdiğim duyumda da ilan yakın denmişti ona rağmen bayram öncesi gelmez diyordum ben. Yarın ben aynı kişiyi tekrar yoklayacam ayrıca.
-
@duymhuyguy hocam bu kişi sözü geçkin biriyse senin yanında bakanı arayıp bilgi alma durumu olurmu acaba ?
-
@duymhuyguy güzel haberler bekliyoruz
-
@slytherin Söylediğin her şeye katılıyorum. Ama beni korkutan ve çok düşündüren bir şey var. Acaba Bakan Bey kurumiçi bekleyenlere de ayni bizim gibi bir söz vermiş olabilir mi ?
-
@hamidiye öyle bir söz verse bile onların süreci çok daha farklı ve uzun bir süreç şuan zaten Meclis’e getiremez o konuyu seçim geçecek Meclis kurulacak anca ve hemen de ilk iş onunla uğraşmazlar .kısacası o konu çok uzun
-
Şu bakana bir şekilde yeniden ulaşma şansınız yokmu hocam ? @Oligopol
Başka türlü birşey olacağı yok. Kimse etkinlik yapmayada yanaşmıyor son demler geldi artık. -
Ya yazmicam diyorum ama dayanamiyorum Allah askina şurda yalan söyleyip milleti kandırmayı bırakın bi kaç kişi çıkıyo sırf gündemden sizi soğutmamak için yalan ve uydurma duyumlarını yazıyo yok duyum aldık geliyo yok çalışma var yok hızlandı inanmayın ya ben o gece burda sevinç çığlıkları attık sonra bişey çıkmadı o gün vazgeçtim burdan yazılanlardan ben umut kırmak için yapmıyorum ama durum bu
-
@swezy biz o gece neye sevindik onu bile bilmiyoruz ilan geliyor dediler simdi de ortada bisey yok diyorlar