2018 Guy Alımı
-
@can-mavi şu an tam da ülke nereye gidiyor ben nereye gidiyorum nereye kadar para isteyip sınavlara gitcem diye düşünüyordum yazınızı gördüm halimi anlatıyor hepimizi işte kıssadan allah yardımcımız olsun.
-
@aroma biliniz ki kimse yaşadıklarında yalnız değil , hem de hiçbir konuda
-
@can-mavi kesinlikle dertler bir olunca yaşananlar aynı. İnş bugünleri mutlulukla hatırlayacak günlerimiz olur.
-
@aroma ınsallah ...
-
Ulan her gece dpb'ye bir umutla bakiyorum mhuy guy fln gelir diye gelen ya bale ya bilmem neyin belediyesine 1 tane numunelik işçi sanki beğenilirse aynisindan sipariş verecekler gibi
-
Burda reklam gibi olacak ama http://www.ucuzkitapal.com/hur-yayinlari-gelir-uzman-yardimciligi-cikmis-sinav-sorulari-ve-cozumleri-3-cilt-2015.html burada 2015 basim guy 3 cilt 20 lira fotokopisi bile 50 liradir. 2 tane idi 1 tanesini ben aldim son 1 tane kaldi isteyen arkadaş alsın.
-
Bazen gecmisi unutuyoruz. 8 ocakta naci agbal kurum ici sinav icin kanun taslaginin onaylanmasi icin baskanliga yollandigini ve bir kac seferde torba yasa ya eklenecegini soyluyordu. Alimin kurum ici olma olasiligi buyuk ihtimal malesef
-
@guyan-gelmiş salatalik cikmasin fiyat iyimis
-
@duymhuyguy yok hocam elime ulaştı gıcır gıcır
-
@guyan-gelmiş site baya uygun , bu kitabı değil ama bir sürü kitap aldım:)
-
@aylin bitmiş ki anında
-
@duymhuyguy evet tükenmiş, alan arkadaşlar teşekkür etseydi bari guyangelmiş e:)
-
Facebookta 1000 Guy 1000 vmy alınacak diye bir sürü kişi paylaşmış ama bu sekılde kesin bir bilgi yok .. neye dayanarak acıklanıyor bu bilgi ?? İnşallah en kısa zamanda netleşir
-
@yorgun-_iibfli ben bir araştırma yaptım ve kurum içi alım olduğuna inanıyorum. İlk başta bende çok sevinmiştim ancak sonu hüzünle bitecek gibi. Kurum içi sınavlar da en düşük alım 2012 de olmuş oda 3000 kişilik bir alım. http://www.gib.gov.tr/fileadmin/duyurular/18022012_GelUzm_Duyuru.pdf link i burada. o da torba yasa ile gelmiş. Ayrıca 1000 kişilik kurum içi az duruyor ve ilerleyen yazanda en az 1500 kişilk guy geleceğini düşünüyorum. Bu alım guy değil guy un gu su gibi duruyor malesef
-
arkadaşlar benimde şahsi düşüncem bunun kurum içi alım olacağı yönünde hatta burada da http:// www. mymemur. com. tr/maliye-bakanligi-2-bin-personel-alimi-yapacak-94517h.htm bahsedilmiş fakat hiçbir şey net değil benim merak ettiğim kurum içi alım olursa bizleri nasıl etkiler bu ? @paretowilfredo
-
@bad1905 hocam düz memurlar uzman olursa bize bi faydası olmaz zararı olur mu bilmiyorum b den hazırlananlara faydası olur orası kesin
-
Bende kurumiçi olduğunu düşünüyorum inşallah herkes için hayırlısı olur
-
@bad1905 dostum o sekilde bir kurum ici sinavinin su 4 5 aylik periyotta yapilmasi aciktan alimin sarkmasina sebep olabilir bir ihtimal.
-
ARKADAŞLAR PERŞEMBE SAAT 20:30 TWEETERDA ETKINLIK VAR YAKINDA GELEBLECEK HERHANGI BIR ILANIN SAYISIB-NI ARTIRSAK O DAHİ YETER
-
@paretowilfredo bende sizin gibi düşünüyorum kurumiçi bize zarar vereceği tek şey kpss sonrasına bırakılması dışardan alımların...