2018 Guy Alımı
-
@hamzaömerhalid bence de 31 ocak ideal, metin hazırlaması twitter facebook ve buradan ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşmak öncelikli olmalı.
-
@pmb ocak duyumu gerçekleşirse bu ilan için etkinliğin bir önemi kalmaz ama gelecek için yine de önemli. Bu etkinlikler biz atanana kadar değil her sene sene de birkaç kere olmalı ki sistemi etkileyebilelim. Bizden sonrakileri de düşünmeliyiz. Aylarca beklemişiz 31 ocağımı bekleyemicez bekleyelim bakalım.
-
@hamzaömerhalid Guy muhtemelen zaten gelecek. en kötü martta gelecek hatta. Bence sorun ilanın sayısı, kurum içi alım olacağı söylentileri ve süreçlerin çok uzun sürmesi. Yani metni ilan gelmesi için değil de tüm bu konuları yazmak için oluşturmak mantıklı olan diye düşünüyorum
-
Kardeşlerim facebookta sadece etkinlik için kullanacağımız iibf külliyesi grubuna katılalım.
-
@pmb Dostum bana cevap yazmışsın ama benim yazdığımla senin cevabının pek alakası yok.Duyumla yaşayan arkadaşlar var onlara sınav ayları yaklaştı artık hazırlanmaya başlayın türünden nacizane tavsiyede bulundum.
Bahsettiğin konularda senle zıt bir görüşüm yok aynılarını son 15 gün içinde yazdığımı görebilirsin -
@Priss hocam sayfa pusuda dört gözle seni bekliyor
-
Metni degil
icerigi kararlastiriyoruz.
Seçenekleri oylayalım.
Anketi sabote edecek uzun yorum,ilave mektupları daha sonra istirham ediyorum."Göç ilanindan önümüzdeki 5ay belli oldu,
metnin %90ında GUY uzerine odaklanalim" diyenler
Yorumlara : A"Guy merkezli olmali ama bunun yaninda Mhuy Duy gibi,
isimlerini gecirmeyi kararlastiracagimiz 3/4 net sınav daha isteyeceğimiz bir metin olsun" diyenler
Yorumlara : B"Mülakatlar, süreçler, kontenjanlar gibi her konuya eşit yer veren bir mektup gönderelim"diyenler
Yorumlara : C" Anket sonucuna göre (!)900karakterli ortak metin yazılsın,
herkes kalan 100karakterlik kısımda derdinin altını çizer eklemesini yapar" diyenler
Yorumlara : DSadece şıkkın harfi lütfen
metin sonuca göre rahat yazılır
Hızlı yol alalım
OY KULLANACAĞINIZ FORUM BAŞLIĞI GUY2018 DEĞİLDİR -
-
KPSS A Grubu Atamalarında Yaşanan Tüm Sorunlar Hakkında Çözüm İstişare.... sayfasında oy kullanalım
Saymakta zorluk çekmeyelim -
İLANLARIN GELMESİ İÇİN DEV ETKİNLİĞİMİZ
CİMERE MEKTUBUN
İÇERİĞİNİ BELİRLEMEK İÇİN linkten OYLAYALIM -
C şıkkı her konuda yazalım derdimizi anlatalım ocakta bitcek hala bişey yok bıktık valla ya
-
@Priss hocam ogrenebıldıgınız mi bişeyler
-
Şuan konuşamadım ama gün içinde konuşacağım. Akşam uzun bir yazı yazarız diye düşünüyorum
-
İnşallah güzel haberler gelir hocam
-
Arkadaşlar bugün düzenlecek twitter etkinliğinde cimer e toplu mektup yazma etkinliğimizi olabildiğince duyurmaya çalışalım fakat kesinlikle etkinliğin çıkış fikrinin burası olduğunu gelişmeler için burayı takip etmeleri gerektiğini hatta mektuplarını gönderenlerin buradaki başlığa takip numaralarını eklemesi gerektiğini özellikle belirtelim. bugün baya bir kişiye bunu duyurma şansımız olabilir bu fırsatı kaçırmayalım.
https://anketomatik.com/qlcum -
@priss hocam bir sizi birde maliye bakanlığından gelecek haberleri beklemekle geçti ömrümüz
-
Etkinlik var ilk 20 de bile değil. Ne denir ki. İnşaallah bizim etkinliğe katılım böyle olmaz.
-
@priss hocam merakla bekliyoruz
-
@priss Hoşgeldin güzel insan. Seni görmek ne güzel.
-
@Priss evet açıklama yapacaktınız sanırım