2018 Guy Alımı
-
arkadaşlar gelir uzman yardımcılığı için yds zorunluluğu hala devam ediyor mu bi bilginiz var mı teşekkür ederim.
-
@kvsrykt yds şartı yok hocam
-
arkadaşlar yapılan guy sınavlarını inceledim istatistiklere göre 1000-1500 arası mayıs ayında sınav yapılmasını bekliyorum.(şahsi görüşüm duyum değildir)
-
@cnrkp, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
arkadaşlar yapılan guy sınavlarını inceledim istatistiklere göre 1000-1500 arası mayıs ayında sınav yapılmasını bekliyorum.(şahsi görüşüm duyum değildir)
ama seçime yatırım olarak kullanılırsa tek sınav yapılıp Ekim-Kasım ayında 2000 kişi alırlar diye düşünüyorum
-
@cnrkp Geçmiş takvimleri yedim bitirdim.3-4 tane Mayıs sınavı gördüm.Beklentim en geç Mayıs ama diğer senaryo da olmaz diyemiyorum.Önceki sınav 17 ay sonra gelmedi mi? Yine de ihtimali düşük ve korkunç senaryoyu düşünmeyelim içimizi ferah tutalım
Zaten Mhuy gelirse o aylarda gelecektir.Duy'da kpss öncesi gelecek gibi durmuyor. En azından puanlar boşa gitmesin diye bir Guy yapılır. -
Secim yatirimi yapilcak kadar bizi onemsediklerini gercekten düşünüyormusunuz kimse bizi görmüyor sesimizi duymuyor varlığımızdan bile haberleri yok gibi hayatlarına devam ediyorlar. Hayalet casper gibiyiz (sinirden gülüyorum) 1000 -2000guy alimiyla secim yatirimi mi olur yapmayin
-
Senede bir ilan olduğu için 1500 2000 olma ihtimali bana daha kuvvetli geliyor
-
@altaybozkırlı bu neci derken anlatamadim.
-
Bu sene kpss ye kadar guy ilanı gelmeme şansı yok hiç bir zaman böyle bir şey olmadı her zaman bir guy sınavı da olsa geldi
-
Yil yil guy alimlarina baktığımızda gercektende 2015 e kadar süren duzenli alimlar ve 2016 yilinda kesintiye ugramis ve 1 seneyi askin alim yapilmamis bu bakan alim konusunda gercektende pinti davranıyor suan tek endisem aynısını yine tekrar etmesi ve etmeyeceğinin kimse garantisini veremiyor acikcasi ilgilendigini de düşünmüyorum konusmayi dinleyenler bilir mv. Arzu Erdem bizim durumumuzu sorduğunda en son yapilan alimdan bir haber konusmaya calisiyor ve bir çalışani uyariyor ve diyorki arkadasim simdi uyardi zaten yeni bir alim yapmisiz diyor adamin haberi bile yok umurunda bile değil bizde ondan cikacak umut verici bir kelime peşindeyiz gercekten halimize üzülüyorum yani arkadaslar birsuredir bu düşüncelerle cebellestim ve emeklerimin cope gitmesini istemedigim icin bütün dersleri sil bastan alıp bu defa eksik birakmadan onumdeki kpss yi hedefleyerek çalışmaya basladim nacizhane tavsiyem sizede budur allah hepimizin yardimcisi olsun iyi akşamlar
-
@ceterisparibuss kendimizi anlatalım hatırlatalım mücadele edelim sadece kendimizi düşünerek değil bundan sonrasını da düşünerek etkinlikler yapalım diye günlerce konuştuk. Daha ilk etkinliği yapamadan ses soluk kesildi. İibf birlik olamıyor.iibfyi geçtim guy sınavını bekleyenler bile birlik olamıyor
-
@hamzaömerhalid kardesim hic bir zaman kendimi dusunmedim her etkinligi takip ediyorum katılıyorum ama sadece ben sen onunla olmuyor twitterde bile toplasan 1500 tas catlasa 2000 kisi zor katılım gösteriyor bu rakamlarda en cok hali goruyorsan biliyorsundur zaten ben sadece burda fikrimi arkadaslarla paylastim kendimi düşünmekten ziyada nacizhane tavsiyede bulundum
-
lütfen bu yazdıklarınızın sadece tahmin,uydurma vs şe.yler olduğunu söyleyin.Ekim-Kasım'a kadar gelmediğini düşünüyorum da gerçekten bi an aklıma intihar etmek geldi...
-
@gencfenerli hocam Ekim kasima kalmaz hadi çok geç gelsinde mayısta gelsin ki bence daha önce gelir
-
@iktisatcikiz inşallah.Tek dileğim tek arzum bu
-
@ceterisparibuss paralı ekip falan tutulmuyor mu?verelim arkadaşım 5000 olsun.girelim şu tt ye.millet bıktı,umudunu kesiyor.en zor kpss süreci bu sonuçta.
-
@kontrolluinsan bazen bazi yayinlar sponsor oluyor ama sonrasinda destek onemli destek gelmiyor en son cumhurbaskanina seslenmeye calistik ama cok az bir katilim gerceklesti ve bir sonuca ulasamadi
-
@gencfenerli intihar edecek birsey yok kardesim gelirse ilan ne ala memleket ama gelmessede sinava hazirlikli ol umidini yitirme kpss calisiyormus gibi devam etmeye calis yoksa sonra kendini büyük bir husranin icinde bulursun biliyorum zor ama kendin icin verdigin emek icin yapacagin en iyi sey simdilik bu vede etkinlikleri takip edip onemli kisilere sesimizi duyurmaya destek olmak artik kim ne kadar duyarsa
-
@ceterisparibuss önemli olanda o yarın atanıp bizde arkamıza bakmazsak bizden sonrakiler de yaşayacka aynısını. Ama her sene mücadele edenlerin sayısı artar eğer vazgeçmezsek. Ben geçengün gördüğüm 2000 anca twitti keşke 2000 kişi olsa. Şimdi bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz bir metin hazırlanacak günlerce anket sonucu bekledik şimdi kimse Yok Metin’in hazırlanması için istişare eden Yok. Sizin mesajın nazarında dedim yoksa size demedim.
-
@hamzaömerhalid bence bakanlara vs değil bürokratlara yüklenmek lazım.zira bakanların twitterlarını kendileri kontrol etmiyordur ancak gib başkanının twitterını kendisi kontrol ediyordur.bu isimler de bakanlara 1 basamak ötede...ve kendileri böyle bir twit organizasyonunu her zaman yaşamıyorlar.önemli olan dikkat çekebilirlik başlangıçta.madem tt olamıyoruz,ilk önce buroklatların dikkatini çekmeliyiz.