2018 Guy Alımı
-
Ne oluyor ki duyum paylaşınca?ilan gelmiş mi oluyor?
-
@iyakşamlar duyumsuz çekilmiyor buralar
-
Duyumlu duyumsuz ne olursa olsun bu süreç artık çekilmiyor
-
@pozitifdışsallık hocam duyumlar gümledikçe içimizdeki enerjide gümlüyor boş duyumlarr..
-
Ortam böyleyken derste çalışılmıyor çalışabilene helal olsun
-
Duyumlara bel bağladıkça ümitsizliğe sevk olunan,ders çalışmak yerine buralardan ümit bekleyen bir yığın olduk
-
@walrass06 burda uzun vadeli takılan adam ders çalışamaz hocam
-
Duyum nedir arkadaş ya. Sen bu sürece başlarken ucu görünmeyen bi karanlık tünele girdiğini bilimiyor muydun ? Senin işin 2 sene boyunca dur duraksız ders çalışmak. Adam akıllı 2 senesini vermeyen puan alsa da o karanlık tünelde dolaşacak dolaşacak geldiği yer tünelin başı olacak.
-
Yahu rahat olun ders işini abartmayın herhangi bir sınavın iki aylık işi var çalışamayanlar rahat olun ilan gelince başlarsınız
-
31 ocak çarşamba büyük gün! askere gidiyorum. rahat olun ya o gün ya da o günden sonra ilan gelecektir.
-
Kimse de demiyorki bi duyum uydurayim da gençlerin hayatına bir heyecan gelsin:)
-
@duymhuyguy 2 mi o artik eskide kaldi dostum.A grubunda ise baslamak artik 3 oldu en az 3 yil
-
@zenginmemur koku bası maaş 4000 lira ozel sektör de kendini gelmiştir 3 senede kendi işini kurarsin.
-
@haha dostum ne yazmak istedin
-
@haha özel sektör nerde hocam bi iş söyle de gircem ben dediğini yaparım
-
@walrass06 esnaflik.
-
@haha ben esnafim sinek avliyorum
-
Arkadaslar yeni bir guy ilani mart ayini bulur sinav kpss oncesi mayis ayini bulur. Benim bildigim boyle.
-
@efe06 hocam nerden aldınız bilgiyi
-
@meç, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@efe06 hocam nerden aldınız bilgiyi
Hocam geçen yıl da aynısı oldu ben öyle düşünüyorum. Daha yeni guylar başladı çalışmaya. Yeni bir ilanı yakın zamanda yayinlamazlar