2018 Guy Alımı
-
haber https: //www. memurlar. net/haber/727452/bakan-agbal-kurum-ici-gelir-uzmanligi-sozunu-tutacak-mi.html?utm_source=headlines bu , ve sayın bekir bozdağ ın açıklamasıyla ilgisi yok, bekir bozdağ ın açıklamasının bize yönelik olduğunu düşünüyorum:) umutlanmaya devam:) ve tabiki kurumiçi sınav hiç bir şekilde açılmasın
-
@aliveli bu aralarda fakibaba'ya sardilar
-
@guyan-gelmiş Bunlara güvenilmez iş içinde iş var.
-
@aliveli malum olaydan önce her dedikleri tutuyordu sonra tutmamaya başladı ve saldırıya geçtiler..
-
Yılmadan usanmadan umutla heycanla çalışmak !!!!
-
Arkadaşlar eğer bu personel alımı guy içinse maliye bakanı ya da bakanlığı tahminen ne zaman bi açıklama yapar ? Çok sürer mi mesela bu ay içinde gelir mi açıklama ?
-
bir haber yok mu?
-
@gulsen1 yok aynı hocam
-
Bu hafta inşallah 1000 kişilik alımın kurum içi uzmanlık alımı mi yoksa guy alımımı olduğu netleşir
-
@yorgun-_iibfli neden bu hafta
-
Hocam gelir idaresinde calısanların bile hangi bölüme alım alacağı konusunda bilgisi yok ama tahminleri kurum içi uzmanlık yönünde eğer süreç uzarsa bizim aleyhimize olur diye düşünüyorum
-
Aile sosyal politikalar Bakanlığı 3000 alım açıyor biz halen yerimizde sayıyoruz. Can sıkmamak elde değil. Hayatımın en büyük pişmanlığı İibf okumak olacak galiba.
-
En cok merak ettigim konu
-
Eğer kurumiçiyse kpss sonrasını bekleriz biz onlara bu sınavı yaparken aynı anda bize sınav yapmaZlar
-
Hiç haber yok mu arkadaşlar biri güzel bi haber versin
-
Arkadaşlar A grubu öyle bir hale geldi ki 88 ve üstü hariç diger bütün puanlar için atanma süresi minimum 2 yıl oldu. 2015 temmuzda başladım çalışmaya 2016 da 79 puan alsim guy'a girdim ancak sinavda başarısız oldum ve şimdi 2017 kpss 81 puanim var ve guy gelse ben kazansam ise başlama 2019 ocak.
Yani kısacası 75-85 arasi puan alan arkadaşlar 1 sınavdan başarısız olurlarsa veya mulakatta elenirse diğer alimda atansa bile minimum 3.5 yıl gidecek insan ömründen.Suan halihazırda işi olanlar için mantıklı bir süreç olabilir a grubu ama herhangi bir işe sahip olmayan ve maddi olarak üst düzey olmayan arkadaşlar sadece a grubuna ümit bağlaması bana çok mantıklı gelmiyor. Insan psikoloji yönünden çok ağır Allah sabır versin. -
Erkekler için askerlik engelliyor zaten süreci
-
@guyan-gelmiş canını en çok o sıkıyor demi geçen zaman ve geçecek zamanı düşünmek yorulmaya yetiyor. Ama Allah yardımcımız olsun yapan yapıyor inşaallah bizler de yaparız.
-
Domates.
-
Domatees.