2018 Guy Alımı
-
Henüz erken ama 1000 kişilik bir akımda direkt düz mantık düşünüp ilk 5000 sen sonrasının şansı yok denilmesi ben kadar doğru yani kaç bin aşağı çeker mesela geçen yıl 7000 aşağı çekmişti nedeyse benim sıralama 9000 lerde ben o kadar karamsar değilim iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama
-
merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim şahsi tahminimdir. olası 1000 kişilik bir alımda max 10000 lerde olan adayın şansının olacagını düşünüyorum. 5000 ve üstü de yanlış il tercihinden hüsrana uğrayabilir. bu yüzden alım sayısının mutlaka arttırılması gerekir. ilk 5000 deyim diyerek pasif kalmak nasıl olsa girerim diye düşünmek de mantıklı değildir. çünkü sayının 2000 i görmesi demek açılacak şehir sayısının artması ve şansın daha homojen dağılması demektir. herkesin refahının artacağı bir sayı gelir inşallah
-
1000 kişilik alımda 5000 sınava girer.Atananları ve geçmişten puan gelmeyeceğini hesap edersek ilk 8000 belki 9000 güvenli sınıra yakın olanlar.Puanları kaça tekabül ediyor bilmiyorum.Onun altındakiler il tercihinden patlayabilir.Suyun en çok kaynayacağı fokur fokur olacağı aralık burası.73 puana kadar herkesin şansı olabilir bence.O da 13.000'e denk geliyormuş galiba.73 altının şansı yok demiyorum nasip,kısmet..Geçmiş yıllarda imkansızdı ama bu yıl ne olacağını kimse kestiremez
Bunların hepsi teori hangi iller ne kadar alım yapacak bütün strateji burada.1000 kişilik alımda birçok il olur ve BİR İLE ÇOK FAZLA YIĞILMA OLMAZSA düşük kapatan çok sürpriz il çıkar -
Siralama kaca dusecegini kimse bilemez. Belii sadece istanbul ankara olarak gelecek. Belkide 30 tane il olacak ama ankara istanbul olmayacak ya da hep 10 15 kisilik alimli iller olacak. Bunlar cok etkiliyor. O yuzden iller ve kontenjanlari açıklanmadan kafa yormanin manasi yok. Ayrica ilan netlik bile kazanmadi
-
fazla il gelirse sıralama daha aşağıları görebilir az il gelirse durum biraz daha kritik olabilir bunları iller gelince daha net göreceğiz elbet..bu yola giren bir adayın çalışmaktan başka yolu yok şu durumda gelirse bizimdir gelmezse kpss için güzel bir alan çalışması olur başarılar herkese
-
Aynen nolur belli olmaz şubatta ilan gelmez diyen de var kafalar iyice karıştı . En iyisi beklerken boş boş beklemeyip büyün etkinliklere katılarak sayının artması için baskı yapmak . Ben inanıyorum ki artar
-
Mesela sesimizi duyuran ender insanlardan biri olan Mv Arzu Erdem var o bizimle ilgili Harika bi tweet atmış ve altında çok az yorum var mesela onun altına deli gibi bastırabiliriz bence mutlaka okuyordur çok önemli bizim için direkt bakana yöneltebilir bile
-
Arkadaşlar bimer deki sıkıntı düzeltilmiş galiba soy ağacı muhabbetinden sıkıntı vardı sanırım. Şimdi denedim sisteme girdim. Dün yapılmayan etkinliği bugünki ile birleştirelim mi ne dersiniz @Antimülakat @paretowilfredo
-
Oncelikle ilan gelsin ona göre yorum yaparız 1000 kişilik ilanın yetersiz olduğu aşikar və daha sonuçlanmayan ilanlar var alt alta koyarsanız alta kalanın canı çıksın mantığı isliyor
-
Oncelikle ilan gelsin ona göre yorum yaparız 1000 kişilik ilanın yetersiz olduğu aşikar və daha sonuçlanmayan ilanlar var alt alta koyarsanız alta kalanın canı çıksın mantığı isliyor
-
@mahlaki kardesim 1000 vmy ile ilgili paylasim yapan kimdi?Cogu kisi imkansiz diyo
-
@zenginmemur keşke 1.000 vmy olucağına , 300 vmy 100 muy 100 dguy 250 mhuy 250 risk analizi merkezi falan olsa daha iyi olur.
1000 vmy zaten tek partide gelmez (test olma ihtimali olmaz) e zaten 300 lük ilanda 600 mülakata kalan olmuyor yani barajı geçmek için tek rakibin kendinsin ayrıca kurumda kadroyu doldurmuyor yani bu kadrodan çok hayır gelmez duruyor -
@zenginmemur mevlüt yılmaz diye bir arkadaş yazmış
-
@maxmin Ben öyle olacağını düşünüyorum toplu şekilde söyledi hepsini.1000 vergi müfettişi alacağız demedi denetim elemanı dedi.İnş da öyledir.
-
Memurlar net kurum içi ni haber yapmış. Görünce bile sinirlerim oynuyor kaldırsınlar o zaman a grubunu herkes b den atansın vakti geldiğinde uzmanlık sınavına girsin. Niye eşşek
gibi çalışıyoruz aylarca hatta bazılarımız senelerceeee
-
yine hayaller suya düştü. söyleyecek söz bulamıyorum
-
Benim yakın bi akrabam guy yardımcısı kendisine sordum ilan fln bişeyler var mı dediki şuan öyle bişey yok yazı gelmedi bize. Mayıs da belki alım olur o da olmazsa kpss sonrasına kalır. Ama bu bir duyum değil arkadaşlar sakın yanlış anlamayın sadece tahmin dedi bakalım hayırlısı olsn hepimz için
-
@hamzaömerhalid oranın her şeyden önce bir algı yönetimi ve propaganda sitesi olduğunu düşünüyorum. Kendileri neyi nasıl doğru biliyorlarsa o yöne doğru bir beklenti oluşturuyorlar ve olmazsa da önüne kim gelirse saydırıyor.
-
@aliveli buranın bi admini de yapabilir kendimdüşüncesine göre paylaşım haber ki içeriğinde asla katılmayacağım birşeye de denk geldim bu kesinlikle beni ilgilendirmez Çünkü herkesin kendi şahsi düşüncesi. Ama bu malum site sen ilan gelmiyor diye haber yap bakanlığa şikayette bulun sonra kalk kurum içinde şikayette bulun. Bence biraz hakkaniyetli olması lazım. Sırf çıkarı için her talebe karşılık vermemeli gerekirse üzgünüz ama bu haberi yapamayız diyebilmeli. Çıkar olduktan sonra algı da yapar propaganda da
-
merhaba arkadaşlar bakanlık dışında çalışanlar ne olduğu konusunda sadece fikir yürütebilirler sadece diye düşünüyorum. istişare ettiğim birkaç deneyimli vergi dairesi çalışanı ağabeyim bu alımın kurum içi olmayacağını söylüyor. inşallah yanılmazlar. çalışmaya devam Allah yardımcımız olsunn.