2018 Guy Alımı
-
Arkadaşlar guy olmak için kurum sınavını ve mülakatı geçmek gerekir KPSS’den 85-90 almak gerekmez neresi adaletsiz bunun.82 alan sınava giremeyip 76 girerse adaletsizlik olur ancak veya kurumda 95 net yapan adam 80 net yapana elenirse burda olur.Sınava girdikten sonra şartlar eşit.Herkes kendine göre yorumluyor herkes haklı.
-
arkadaşlarım yazılıda sorun yok ,belli ki ilk defa hazırlanıyorsunuz, karşı çıkış düşük puanlı bazı adayların sözlü mülakattaki sağlam referansları yüzünden! yoksa bilginin ölçüldüğü yerden kimse çekinmiyor. 90 puan almış aday 70 puanlıyla yarışmaktan korkmaz sonuçta bilgi ölçülüyor ama sözlüde öyle olmuyor
-
Direk 70i geçen herkesi alsinlar ya sınava bu nasıl ? Bu işin kuralı 5katidir zaten mülakatlar can yakiyor hele hele guyda düşük puanlilar referansla suyla buyla yukseklerin onune geçtiğini kimse inkar edemez
-
@aylin tamam da hocam herşey referansa bağlı ise 70 puan alan adam girememeyip 80 puan alan girerse o da bulur bir referans bizi yine elerler ne yapalım şimdi
-
Yalnız bunlar tırsmaktan olmuyor atı alan Üsküdarı geçmiş zaten siz kendinize bilgi katarken önünüzdekiler yan gelip yattı mı ? Belki düşük puanlı kurumu kazanamicak bile belki kazanacak da . Kazanması halinde referansı kuvvetli olup 90 puanlıları elemesinde adalet nerde peki ?
-
@walrass06 güldürdünüz beni:)
-
@guylassakartık yanlış yolda olan sizsiniz size yüksek alın kesin atanırsınız diyen mi oldu. Bahsettiğiniz konuyu çok iyi biliyorum merak etmeyin. Allah herkese doğru yolu göstersin. Konuyu çok uzattık çok gereksiz şeyler maşallah puanlarınız güzel inşallah hakettiğiniz yerlere gelirsiniz.
-
@aylin yani hocam sizin demenize göre girme şansımız yok
-
Bence 30 katı çağrılsın tam adaletli olsun 2000 kişilik bir alım olsa p48den kimse dışarda kalmaz hem
-
@meç ya sen var ya neyi amaçlıyosun belli değil. tahrik ediyosun durmadan. zaten ben özelde kendi işimi kurdum. sende 2 3 sene çalış 90 al ve elen anlarsın. nasreddin hoca demişki: damdan düşenin halini damdan düşen anlar. senin şu an iyi günlerin. elendiğin gün beni anlarsın. daha yazmayacağım. kendine iyi bak.
-
En adaletli sistem il tercihsiz sınava başvuran ilk 5000 kişinin sınava katılması
-
@walrass06 bana göre puanı yüksek olan adayın atama şansı da yüksek olmalı,referans olmamalı,liyakat bunu gerektirir, forumu iletilerimle daha fazla meşgul etmek istemiyorum:)
-
10 kat çağırılması liyakati azaltır masal okumanın manası yok.Çıkarlarım gereği 10 kat istiyorum dersin ama adaletli değil diyen birisine karşı tez oluşturma lütfen
-
Bahsettiğiniz gibi olmuyor . Bende geçen guy sınavı öncesi kpss den 87 kurum sınavından 91 almıştım. Ama adam 81 ıkı sınavı beni geçti mülakat da . Bu sene o hayal kırıklgı ile 79 aldım kpss den . 90 alan adam benden önde falan degıl guy sıstemınde. Bunlara takılmayın . Takılması gereken yeri mülakat da gorursunuz
-
@bybredd Son cumle o kadar cok şey barindiriyor ki..Yaşayan bilir.
-
@guylassakartık tahrik olacak ne var bunda anlamıs değilim asya yüksek puanlıların yerini 72 73 lülerle mi ikame edeceksiniz dedi bende sinirlisniz ama düşük puanlılara haksızlık etmeyin dedim bunda ne var ben inşallah torpilliler mi girer dedim. Gerçekten konusmanın bir anlamı yok bu forumda ilk defa böle bir şeyle karşılaştım hep yapıcı konusmalr vardı ama maşallah yüksek alıp elenenler düşük puanlılara sataştı o yüzden gerçekten uzatmanın bir manası yok yakında ilan gelir nasibi olan girer.
-
Ya vdk listesine bakin bi mülakat sans isi.Bakin simdi siz komisyon olsaniz once ne yaparsiniz issiz adama oncelik verirsiniz degil mi?Gecen kisilere bi bakın cogunun isi var ama yine mulakati geciyolar.Yorumu size birakiyorum
-
@bybredd arkadaşa katılıyorum. Asıl adaletsizlik mülakat sırasında.Yaşayan bilir. Guy'u 76 puanla emeği ile kazanıp ama haksız yere mülakatta elenen mi hakediyor yoksa 85 puanla referansla giren mi? Çok yanlış yerlere takılıyorsunuz arkadaşlar.
-
@eomer bende bunu anlatmaya çalışıyorum
-
@priss hocam senin düşüncelerin nedir son gelişmeler hakkında veya yeni birşeyler öğrenebildin mi?