2018 Guy Alımı
-
@duryy sorun var galiba bende giremedim
-
Guyda 10 katını çağırmak zaten mevcut durumda bile olan adaletsizliği artırmaktan başka bir işe yaramaz. 85 90 puanlarla mülakattan elenen insanlar 72 73 le atanan insanlarla mı ikame edilecek ?
-
@asya 1000 değilde 1500 kişi alsalar yine 72-73lerle ikame edileceksiniz hocam
-
@walrass06 Dostum Vmy bu eğitimi ağır,yeterlilik sınavı zor istedikleri nitelikte adam yoksa elerler.İsterse kontenjan az olsun farketmez.
-
@walrass06 yine yakarlar mülakatla desenize ️
-
@asya mülakattan elenmeniz gerçekten üzücü çok sinir yapmıssınız sizden düşük puanlıların atanması ama bu sizin de eksiğiniz olabilir düşük puanlılara acımasız davranıyosunuz
-
@asya hocam siz kurum sınavını mı alamamıştınız mülakat mı
-
@meç sizde aynı şeyi yaşarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ben sadece kendi adıma da konuşmuyorum, arada 7 puan 10 puan farkla atanamamak adaletsizliktir, emeğe hakarettir. Liyakata gelirsek 3 dakikada ölçülecek bir kıstas hiç değildir o
-
@meç sinir değil ki bu , arkadaş bi ihtimal 5 katının değil de 10 katının çağrılmasını adaletsiz bulmuş , evet daha adaletsiz olur, guyda 5 katında dahi 85 90 lı puanın elenip 73 74 lü puanın kazandığını gördük,adil mi sizce? liyakata uygun mu?
-
@walrass06 mülakat hocam zaten sınavı geçememek olsa mesele hiç sorun değil
-
@aylin bu 1000 kişide 10 katı olursa 70 puan bile 85 i eleyebilir
-
@walrass06 70 puanlı adayın sıralaması nedir hocam bu yıl
-
@asya tam bilmiyorum ama hocam 14-15 bin gibi birşeydir
-
Ortada fol yok yumurta yok.
-
@walrass06 anladım hayırlısı olsun. Zaten ortada ilan falan da yok hele bi gelsin ilanlar da️
-
@iyakşamlar 8 aydır durum aynı ve hergün konuşuluyor
-
@walrass06 civcivler güzel diyorsun yani? Sarı sarı
-
@iyakşamlar kim civciv kim ördek bilemem ben hocam
-
Bimer hala kapalı mı sizde de?
-
@aylin hocam ben 72 aldım 15 bindeyim. Sınava ilk defa girdim ve son sınıftım. Şuan ben 7 8 aydır çalısıyorum ve netlerim baya baya arttı yarın sınav olsa iyi bir puan alacağımı düşünüyorum. Ben guy mülakatına kalsam ve geçsem mülakatı bu sizce haksızlık mı? Mülakatta sizden daha iyi bir performans sergilesem ve sırf 72 puan aldım diye elensem peki adaletli mi?