2018 Guy Alımı
-
@walrass06 ama böyle olması da sınavın masraflı olması demek sınavın ücretsiz olduğu da düşünülürse
-
@ozgur85, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
Bekir Bozdağ tam olarak şunu dedi
"Ayrıca Maliye Bakanlığımıza 1000 gelir uzmanı 1000 de denetim elemanı alınması konusunda kanuna düzenleme konması hususunda yetki verildi"
Bence bu net şekilde kadro ihdası ve kurum içi yükselme falan da değil. Bazı arkadaşlar "Gelir uzman yardımcısı" demedi o yüzden kurum içi yükselmedir bu diyor, e o zaman müfettiş de demedi denetim elemanı diye unvan mı var. Bakan genel hatlarıyla konuşarak ve altını çiziyorum eleman alınması diyerek açık şekilde yeni bir alıma işaret etti.
Hocam kessinlikle katılıyorum bence yeni bir ilan
-
@can-mavi hocam 1000kişilk alımda 10 katı çagrılma olabilir mi? Kulagına böle bi duyum geldi mi?
-
@guylassakartık hocam kesinlikle katılıyorum
-
@maliyeci123 yok dostum gelmedi ama sanmam
-
@maliyeci123 il tercihi yapildigi icin dogru ille her guy sinavina girersin.gecen yil 19bindeki arkadasin atanmasi gibi...
-
@maliyeci123 o yuzden kasmayin siralamayi
-
Arkadaşlar 1000 kişilik guy haberi doğruymuş demin arkadaşın biri gurupta paylaşmış ilan hazırlanıyor demiş yakın zamanda gelcekmis malesef sayı çok az
-
@lamıcimiyok Hangi iller olacağı hakkında bilgin varmı?
-
@bovaryy hocam bu konuda bilgi vermedi sadece 1000 kişilik alımın genel merkezde çalışan arkadaşı söylemiş
-
@lamıcimiyok hocam hangi grupta paylaşılmış.
-
İlan harbiden yaklaştı da yaklaştı bu etkinlikler son çırpınışlar inşaallah bişeler koparabiliriz sayının artmasını sağlarız.
-
@okahraman07 adli- idari hakimlik sınavı grubu
-
bi kişide çıkıp diyemiyor şu sebepten kanunla geliyor ilan diye. Hangi kurum kanunla ilan getirmiş.
-
@duymhuyguy hocam ona çokta takılmamak lazım insanlık hali yanlış söylem olabilir gerçek suki ilan yoldaysa malesef sayı çok az sayının yükseltilmesi için bir şeyler yapılmalı diğe düşünüyorum
-
@hamzaömerhalid bencede sayının arttırılması için sesimizi duyurmamız lazim
-
Sayının yükseleceğini sanmıyorum zaten geçen seneden sözleri vardı 2000 + 1000 kişilik alım yapacağız 2017 senesinde demişlerdi 18e sarktı demekki gönül ister 2000 olsun ama bunada şükür gelirse tabi
-
@lamıcimiyok sayı konusunda hemfikiriz zaten
-
@duymhuyguy kanun düzenlemesi için hani yeni bi birim mi ne açılacakmış ya onun için olabilir diye yorumlarda var.
-
@hamzaömerhalid kurumu belirtirdi emin ol. 1500 guy 500 vergi yapsalar çok daha iyi olur aslında gelecekse şayet ilan