2018 Guy Alımı
-
@duymhuyguy yok basina haber dusmeden arayip ilan geliyor hazirlikli ol dedi aciklama gelince tekrar yazdim yolda geliyor ilan dedi baska bisey soylemedi hocam
-
@mathilda hocam ben pek sanmıyorum etkinlikler yapılıyor ama sonuç vermesi güç gibi bakalım ne olacak
-
Kanun düzenlemesi denetim elemanı ile ilgili olabilir mi ?
-
@cokgizliissiz bende kanun düzenlenmesinin risk analiz kurumunun kurulması için olduğunu düşünüyorum ama.
-
@zenginmemur inşallah doğrudur hocam 1000 guy alımı az hocam ama önceki senelerdeki gibi az az ama sık alıma çıkılcaksa iyi olur millet aylarca beklemez diye düşünüyorum 1000vmy alımı ise gerçekten güzel sayı
-
Kimsenin moralini bozmak istemem ama ; siz hiç kaymakamlık alımı olcak sınav ile kanun çıkaralım yada hakim savcılık sınavı için kanun çıkaralım diye birşey gördünüz mü bugüne kadar? Dikkatle dinlenildiğinden "kanunlaştırılacak" gibi bir ifade kullanıyor sayın bakan. Bu ise kurum içi geçiş hakkı tanınması için bir tasarı veya khk olarak gözüküyor. 1000 kişilk denetim elemanı deyince de ayrıyeten bunun mhuyu var, duyu var,muyu var,risk analizi var, kontrolörü var... Parça parça bölün gene geriye kalan bir avuç su damlası sus payı (ta ki dışardan atama olacaksa bile). Hakkımı helal etmiyorum her ne olursa olsun....
-
Umarım gelir ilan . Son guy da elenenler olarak 1000 çok az ama sonuçta umudumuz olacak . Hadi be sayın bakan yap su açıklamayı
-
@duranvarlık hocam 'ne zaman gelir diye bişey sordunuzmu ?
-
@casanova hocam insan şu soruyu sormadan da edemiyor madem ilan kurum içi ilan ise ben bugüne kadar bir kurum içi ilan için başbakan yardımcısının açıklama yaptığını görmedim kurum içi ilan için kurumlara yazı gönderirler gerekli şartları taşıyan memurlar sınava girer yani demem oki bundan kamuoyuna 'ne sana 'ne banane yani işin bu boyutta var
-
@lamıcimiyok hocam hangi guy alımını hükümet sözcüsü açıklamıs bende bunu merak ediyorum. Hem ağzından gelir uzmanı diyor hükümetin sözcüsü böle bir hata yapar mı uzman yardımcısı olsa uzamna yardımcısı alacaz demez miydi?
-
Naci ağbalın geçen günlerde yaptığı açıklamalara bakarsanız KDV ile ilgili düzenlemeler için yeni açılan risk analiz kurumu için gelir uzmanı ve müfettiş alınacağını söylüyor ve bunun üzerine Bekir bozdağ basın toplantısında tam da KDV ile ilgili açıklamalarının üstüne gelir uzmanı ve müffetişlik için kadro tahsis edildi diyor yanı örtüşüyor herşey bu kadar açıkken hala buna nasıl guy denilebiliyor maliye bakanlığı bu kurum için uzman ve müfettiş istemiş Bekir bozdağ da verdik diyor yani bu kadar basit
-
@meç hocam ona takılmayın ona bakarsanız gecenyıl bakan beyde vergi uzmanı alacağız dedi sonra cıktı düzeltti diğer yandan hükümet sözcüsünün bu konuda açıklama yapmasına şaşırmamak gerek sonuçta kamuoyunu bilgilendiriyor illa guy demesine gerek yok örneğin ptt için alım yapıyoruz veya başka bir kurum için şu kadar personel alacağız diyebilir bunda şaşıracak bişey göremiyorum 'ne yani hükümet sözcüsü çıksa ilgili kuruma şu kadar memur alsa bunu yadırgayacak mıyız ?
-
@lamıcimiyok dostum eğer acelen yokda ve puanında ilk 4000 falan değilse dua et ki kurum içi olsun zaten. Eğer dışardan atama olursa artık sus payı 1 sene daha ilan gelmez onunda ataması rahat 1 sene sürer 2 sene yeni ilan beklersin. Hükümet sözcüsünün alım açıkladığı nerde görülmüş ilgili bakanlık personel ihtiyacını kendisi açıklar veya ilana çıkar kanunlaştırma falan olmaz burda kanunlaştırmadan kasıt kurum içi geçiş için bir yol bir khk ben öyle anladım yani.
-
@walrass06 aynen hocam bende böyle düşünmüştüm herşey net ama mayısta 1000-1500 arası ilan gelecektir bunuda belirteyim.
-
Ama bu demek değil ki guy ilanı gelmeyecek guy ilanı da gelecek ama 1000 kişi olmayacak daha fazla bir alım olacak ancak bakan beyin yaptığı açıklamanın guy ile bir ilgisi yok zaten bunun için bir yasaya ihtiyaç yok emin olun guy ilanı gelse ilk açıklayacak kişi Maliye Bakanı Naci ağbal olur
-
@cnrkp aynen hocam bende öyle düşünüyorum
-
Bunu guy olarak düşünmek aşırı iyimserliktir başka birşey değil herşey açık ve net birde hükümet sözcüsü Bekir bozdağ önünde ne yazıyorsa onu okudu guy yazsa guy derdi ama gelir uzmanı dedi hala nasıl guy diyebiliriz buna
-
@casanova sayın hocam size soruyorum hükümet sözcüsünün görevi nedir hükümetin alacağı kararları veya atacağı adımları kamuoyuna duyurmak degilmidir illaki maliye bakanlığı alımı için söylemiyorum başka bir kurum içinde açıklama yapabilirdi atıyorum ptt ye şu kadar alım yapacağız dese şaşıracakmıydınız sonuçta kamuoyuna dönük bir açıklama
-
@lamıcimiyok hocam yukarda yazdım hepsi bağlantılı dediklerimin kurum içi seslerinin yükselmesi bakanların açıklamalarının örtüşmesi bakan beyin uzman demesi yeni kurum açılması herşey açık
-
@walrass06 dediklerin mantıklı lakin bir şey kafamı kurcalıyor kurum içi yükselme ile müfettiş alımı olur mu? Kimi müfettiş veya denetmen yapacaklar memuru mu?