2018 Guy Alımı
-
İnş kurum içi sınav değildir diyenlere inat inş kurum içi ilanıdır bu.Şimdiye kadar nerde görülmüş dışardan 1000 guy alımı ya bu rakam şaka gibi olmalı varsın kurum içi alımı olsun bize 1500-2000 aralığında bir alım olduktan sonra gerisinin önemi yok bence
-
@grimmjow dostum dediğim gibi bize vereceği zarar bizim alımların kpss sonrasına bırakılması
-
Hocam moralinizi bozmayın kurum içi alım olmasıda bizim aleyhimize bence kaç aydır duyumlar 1000 1250 civarıydı o yüzden muhtemelen bu ilan bizim içindir. 1000 Guy alımı olursa sayı az etkinlikler sonucu sayının artacağı şüpheli ama daha öncede 1000 den az alım olduğu zamanlar olmuş ve o zamanlar da alımlar sık sık gerçekleşmiş yine öyle birşey yapılabilir ve bu tür az sayılar geldiğinde genelde sınava 10 katı çağrılmış bakalım ne olcak
-
Arkadaşlar ben mi yanlış düşünüyorum anlamadım ama bu konunun çıkıp Bekir Bozdağ gibi bir isim tarafından kamuoyuna açıklanması yeni bir alım olacağını göstermez mi? Yani kurum içi alım kurumun iç meselesi değil midir? Bu tarz bir alım olacaksa üst düzey yetkiliden basına karşı açıklama yapılması mantıklı gelmiyor bana.
-
Kurum ici alimlar ne zmandan beri bakanlar kurulunda gorusuluyo.Zaten normal sartlarda artik guy ilanin gelmesi yakindir.Kurum ici alimla mi 600000 mezun eriyecek.1000 mufettis alimida kurum ici olurmus diyende cok.Cunku mufettis maasi daha cok basvurma sarti gelir uzmani ve diger tasra uzmanlar derse sasirmam.Nitekim masaka uzman aldilar yada milli savunmaya orada bir cok gelir uzmani disarda kaldi.Boylr bir sey olursa bizim ilan sureci uzayabilir mi?Bilmiyorum kafam cok karisik
-
1000 denetim kadrosunada kurumdan alim yapabilriler kendi personelini sevindirmek acisindan.3600 ek gosterge veremem ama sinavla mufettis olun 3600u alin derlerse bu bizlere yaramaz.bir an once etkinlik vs ile bu alimdan bizde payimizi almaliyiz.Daha ne kadar bekleyecegiz.Bir kpssden bir kpssye alim gormeden 80 85lerimiz yanacak yoksa
-
arkadaşlar ceteris mikro pdf olan var mı ?
-
@zenginmemur denetim konusunda hakkaniyetin var. Bu sene memur alımları içerden yapıldı nedense savunma bakanlığına gelir uzmanlarını geçirmeleri, tabi bunlara sınav yapıldı mı bilmiyorum, masaka içerden uzman almaları ama burda da gelir uzmanlarına bu hak verilmemişti listede yoktu.
-
Arkadaşlar hepinize günaydın. Sayın Bakanın yaptığı 1000 Gelir Uzmanı ve 1000 Denetim elemanı açıklamasında anlam kargaşalığını gidermek için yazıyorum. 1000 Gelir Uzman Yardımcısı alınacak yani açıktan atama şeklinde, Denetim elemanı ise Vergi Müfettiş Yardımcısı şeklinde olacaktır. Hepinize hayırlı olsun şimdiden.(Facede Mevlüt yılmaz adında bi arkadaş bu şekilde paylaşmış. Düşüncesi değilmiş öğrendiğini paylaşmış galiba biyerlerden duyum almış)
-
@mahlaki sayının artma ihtimali olur mu acaba GUY için
-
Bazi siteler 1000 kişilik alımı kurum içi olarak geçmiş umarım ilan geldiğinde hayal kırıklığı yapmaz kişilerden cok memurluk sitelerinin duyum alma ihtimali daha yüksek geliyor
-
Duy və muy ilanın dan kimse bahsetmiyor
-
Vergi müfettişine 1000 veren guyda neler neler vermez diyerek Polyanna yönümü konuşturmak istedim
-
Naci Ağbal’ın yakında katılacağı halka açık bir etkinlik toplantı var mı acaba . Onları takip etsek ilk ağızdan cevap alabiliriz tıpkı geçen seneki gibi . Yoksa sayın bakanın açıklama yapacağı yok
-
@bonus evet dostum icerde bir huzursuzluk var.Simdide vergi mufettisligine kurum ici grcis yaparlarsa sasirmam.
-
@mahlaki dostum eger verdigin haber dogruysa nerdeyse 4 yildir bu surecte aldigim en iyi haber
-
1000 kişi açıktan atama ise rakam çok az.Bazı arkadaşları hayal kırıklığına uğratacak,il seçiminde sıkıntı yaratacak türden.Geçen sene sırf İst 850 aldı.1000 denetim elemanı sadece Vmy ise o da ilginç.Bence hepsini tek seferde değil de iki alımda yapma düşünceleri var. Kasım-Aralık'ta bir alım daha yapabilirler
-
@wickselll bekir bozdag hukumut sozcusu tabi baska kim aciklayacak. Torba yasa geliyor ve bu yasada cikacak kanunlari bakanlar kurulunda gorusmusler. Ozet olarak onlari anlatiyor gazetecilere ve onundekii kagitlarda ne yaziyor ise onu okuyor. Guy yazsa guy diyecekti. Kurum icindekilerde gu sinavi diye seviniyorlar. Sanirim haklilar. Bu 1000 kurum ici alim olursa mayista ilan gelmesi cok olasi
-
Arkadaslar gibte calisan arkadasim basina haber dusmeden haber verdi zaten merak etmeyin guy alimi geliyor.kurum ici falan degil
-
@duranvarlık neden yasaya ihtiyac duyuldugunu da soyledi mi ?