2018 Guy Alımı
-
"Başvuru Numaranız :2527344"
-
@guyan-gelmiş hem katılımı görmek adına hemde teşvik eder diye açtım daha önce bi kardeşin fikriydi söyleyin Admine silsin sorun değil benim için.
-
@maliyeci123, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi hocam bu son gelişmler hakkında sen ne düşünüyosun ?
Dostum , yeni personel alımı olarak bahsettiği için bence dışarıdan alım , kaldı ki ben de 1250 civarı olarak duymuş ve sizinle paylaşmıştım , ayrıca kurum içi alım için böyle bir açıklama yapılmaz , sadece maliye personelini ilgilendiren bir şey için bakanlar kurulu sonrası açıklama yapılacağını sanmam , yine de biraz daha sabredip Naci agbal in açıklama yapmasını beklemek lazım, aciklama yapacaktır .. ama ne olursa olsun bu gelen sınavın habercisidir , calismaya devam ,kimse unutmayın ki çalışan bir gün .... elbet birgün Hakk , hakedene hakkını verecektir ...
-
@can-mavi Hocam hepimiz haliyle bir Guy alımı bekliyorduk sizce alım bu 1000 sayıyla kısıtlı kalır mı yoksa daha yüksek bir sayı olabilir mi ?
-
@bad1905 dostum bakanlar kurulunda konusulduysa büyük ihtimal böyle olur ancak şu da var ki denetim kadroları (buna Guy da dahil) kanunen verilen kadro sayısıyla bağlı değil, bunu da bir köşeye yazmak lazım
-
@can-mavi senden Allh razı olsun ne zaman soru sorsak hiç bekletmeden hep cevap verdin iyiki varsın
-
@maliyeci123 eyvallah dostum eksik olma , Allah hepimizden razi olsun
-
Başvuru numaranız: 2524327
-
Naci ağbalın attığı son twitin altı kurum içi sınav isteyenlerle dolu bizden kimse yok milletin hazırda işi olduğu halde bile bizden baskınlar
-
Kurum ici alimla ilgili magduriyetimiz icinde cimere mektup attim arkadaslar kurum ici alima tepki gostermek hepimizin yararina
Sayın Cumhurbaşkanım. Kpss A sınavıyla a kadro kariyer memurluklarina girmek icin canla başla çalışıyor gecemizi gunduzumuze katiyor Kpss B ile atanan duz memurluklardan cok daha zorlu aşamalardan geçiyoruz ve hakkimiz olani almak icin sabırla bekliyoruz ancak maliye bakanlginda bizim haklarimiz olan gelir uzmanligi Kpss A kadrolarinin kurum içi sinavla Kpss B ile atanan duz memurlara verilmesi soz konusudur bizim daha bir isimiz bile yokken memur olmalarina ragmen hakkimiz olani almalarini istemiyoruz sizden ricam ne olur bu adaletsizlige izin vermeyin
Size şahsım ve bu yola bas koymus butun emektar arkadaslarim adına bunları arz ederim. Saygılarımla -
Başvuru numaranız 2528766
-
@duryy en az 5 kişiden daha gönderiyorum
-
Başvuru Numaranız :2525855
-
Arkadaslar bu cimere atilan mektuplar sanal bir mektup ve belkide 1 dakikanizi alir sayfalarca yazip postayla gondermiyoruz altı ustu bir tiklama sadece ne olur destek verin
-
Başvuru numaranız : 2528979
-
Basvuru numaranız 2529217
-
@yasemintgce arkadaşlar tahminen aynı anda açılacağı için ilanlar ilk 8000 için oluyor.geriye 8000 kişi daha var umudu olan.biraz daha yüklenelim...
-
Başvuru Numaraniz: 2529367
-
Her sınav ilanı beklediğim ve her mülakatı kaybettiğimde kendime söylediğim bir söz vardı "önüne bakmak yerine arkana bakarsan ileriye gidemezsin, belirsizliklere kafayi takip da çalışmazsan, çalışanlardan geri kalırsın" çalışın dostlar çalışın , herkes uyurken çalışın , herkes gezerken kütüphane veya dershane sıralarında çalışmaktan yorgun düşün uyuyakalın, herkes o kafe bu kafe gezip yer icerken siz ictiginiz sayisiz kahve ve enerji iceceği sebebiyle ağrıyan mi denizi düşünün, herkes bugünü düşünürken siz yarını düşünün... Bu süreçte kendine eziyet etmeyen başarıya ulaşamaz... biliniz ki yalnız değilsiniz çoğumuz aynı yoldan geçtik geçmeye de devam ediyoruz , atın kafanızda parasız günleri , aile fertlerini , gelmeyen ilanları , elenen mülakatları , kqzanilamayan sınavları , atın kenara , kendinize bakın , kendinizi Nerede görmek istiyorsanız oraya odaklanın .... Allah yardımcınız olsun ...
-
Yanlış anlaşılmasın , öğüt vermek haddi değil , bunlar sadece tarafımca yaşanılmis tecrübe ...