2018 Guy Alımı
-
Sayı 1000 oldugu zaman 10 katının sınava girmesi kimseye umut falan olmaz en sonunda yine sevinecek olan 1000 kisi geri kalanlara husran olur baska bir sey degil . Bu neden iyi bir durummus gibi geliyor size anlamıyorum
-
1000 sayısı adayların bircogunu mutlu etmicek bir sayı madem geliyo biran önce açıklanmayan mülakatlar açıklanmalı
-
Arkadaşlar SN bakanın twitter hesabına baktım.Kurum içi sınav bekleyenler hep yorum atmış.Aralarında bize giydirenler de var. Biz ise hakkımızı savunmakta orada da aciz ve azınlıkta kalmışız.Asıl toplu etkinliği buraya yapmak lazım
-
@fernando-reges dün yazdım hocam dediklerini buraya
-
@merve1-2 nasıl umut olmaz hocam daha fazla insan girecek işte
-
@priss hocam sen ne diyorsun bu konu hakkında bi duyumun var mı
-
300 kişilik vmy için 295 kişi mülakata kalıp 183 kişi kazanmış.
-
Vmy mülakat sonuçları açıkanacakmış
-
183 kişi gitti sgk kaymakamlık da açıklansa iyi olacak
-
Neden 183 onu anlamadım geri kalan 117 kişi nerde?
-
@meç yetersiz görüldüler demekki
-
@walrass06 bu kadar eleme yaptığına göre personel ihtiyacı yok herhalde. 1000 kişi denetmen dediği başka bir şey olmasın
-
@meç yeni kurum için yeni bir kadro oluşturulabilir.
-
BİMERE yazmayı unutmayın arkadaşlar bu akşam
-
@fernando-reges bende girdim onlara bi kaç bişe yazdım. Şükürsüzler yaaa deli oluyorum yazdıklarını görünce. Bide vefadan bahsetmiş Birtanesi.
-
@bonus hocam ortak metini atar mısınz? Dünki metni mi atcaz yoksa degiştirip
-
Sayın Başbakanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Başbakanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
Ortak Metnin Aile Büyüklerince Gönderilebilmesi İçin Derlemesi
Sayın Başbakanım. İİBF mezunu çocuklarımızın işsizlik ile mücadele etmekten gücü takati kalmadı. Çocuklarımızın beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan çocuklarımızın kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak ve 2018 KPSS öncesi yapılacak mı? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun ve ailelerinin tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Başbakanım yüz binlerce İİBF mezunu ve aileleri olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size çocuklarımız adına bunları arz ederim.
-
Hocam bu bimer olduğu için sadece başını değiştiriyoruz ve sayın başbakanım yapıyoruz
-
@meç niye elediler bilmiyorum hocam gerçekten 117 kişi çok nasip herşey
-
Bimere göremiyorum kapattılar mi nedir?