2018 Guy Alımı
-
@kaimoğlan hocam bilgi veren arkadaş genel merkezde mi ?
-
@walrass06 hocam bu 'ne zaman söylendi canmavinin dediği duyummu yeni bir duyummu
-
@mbguy hocam bende bu yönde olacağını düşünüyorum yani 10 katı gelir diye umuyorum
-
@slytherin hocam inşallah diyelim ben kalmayacağını umuyorum
-
@kaimoğlan bekir bozdağ ın açıklamasına destek olarak mı söyledi acaba bunu?
-
@kaimoğlan kardesim senden binlerce atama bekleyen iibf adina bu duyumu aldigin kisiye su 1000 kisilik vmy mi alincak sorusunu sorabilirmisin?
-
@aylin bekir bozdağ'ın kastettiğinin guy ve vmy olduğunu kurumiçi olmadığını ve ilanın yakında geleceğini söyledi
-
@zenginmemur hocam onu sormadığım için pişman oldum zaten ama buna cevap verebilir mi ya da bilgisi dahilinde mi bilemiyorum yine de denerim tabi
-
@zenginmemur vmy demiş işte hocam
-
@walrass06 hocam vmy gelir zatende 1000 kisi mi olcak.Cunku 300 kiside 183unu alan bir kurum hizli bir sekilde 1000 kisi alirmi
-
-
Gelmesi Muhtemel iller: ADANA,Aydın,BALIKESİR,Bolu,DENİZLİ,Hakkari,KAYSERİ,Kilis,Manisa,ORDU,Sivas,SAMSUN,TUNCELİ,TRABZON,ZONGULDAK
-
@duymhuyguy duyum mudur tahmin midir hocam
-
@duymhuyguy mantıklı
-
@duymhuyguy hocam duyum mu?
-
@duymhuyguy hocam duyummu bu
-
@duymhuyguy az kişi de olsa İstanbul ihtimali yok mudur ya Gelir uzmanı komşum, fazlaca emekliye ayrılma durumu olduğunu söylemişti sırf İstanbul bazlı
-
@füreya gelir hocam belki kimse bilemez ki bunu şuan
-
@füreya nerdeyse her alımda İstanbul gelir; ilk alımda sıralamaya giremedım ikinci istanbul alımında mülakattan elendim. Şimdi evlenip İstanbul’a gideceğim bu sefer İstanbul açılmazsa bilin ki benim yüzümden
-
Duyum değil arkadaşlar. 2011 den itibaran yapılan alımların derlemesinden. İlan kesin gelecek ve Bu illerin en az %50 si olacak.