2018 Guy Alımı
-
Önümüzdeki hafta 30 bin öğretmen ataması ilanı yapılacak belki bu bakanlar kurulunda alımlar konusu toplu görüşülmüştür bizim bakan da belki bir bomba patlatmistir çünkü bugün c.başkanı alımlar cok olacak tarzında bir söz söyledi açıkçası ben haftaya ümitli olacağım.
-
@guyan-gelmiş 20 bin öğretmen ataması olacak deniyor, 30 bin olduğuna eminsiniz.
-
@hgrotius 20 bin + 5 binde ücretli düzenlemesiyle olacak. Bende düzeltecektim de arkadaşı sonra vazgeçtim
-
@duryy dehşet bir atama sayısı 25 bin nedir yav.
-
@hgrotius bi dönem 67 bini gördü onlar o yüzden şuan pekte mutlu değiller. Bizde onların beğenmediğinin %10na dua ediyoruz
-
@duryy hocam haftaya 25 + 5 olursa şaşırmayın
-
@guyan-gelmiş valla olursa sevinirim, nişanlım da öğretmen adayı. Puanını aldı bekliyor ilanı
-
@guyan-gelmiş 30 bin öğretmen atarlarsa bizden almaktan vazgeçebilirler
-
Sevgili arkadaşlarım hatırlatmakta fayda görüyorum burası öğretmen ataması başlığı değil. Bir şey var diye bakıyorum öğretmen atamasını görüyorum. Bir iki iletiyi anlarım da geri kalanını özelden konuşabilirsiniz. Lütfen biraz özenli olmanızı diliyorum.
-
@hgrotius hocam zaten cuma günü maliyedeki sendika temsilci abim ziyaretime geldi o da bu durumdan yakındı bütün kadrolar dağıtılır kalırsa maliyeye dedi hababam sınıfındaki'al bakalım ahmet'ten farkımız yok. Gidin bir vergi dairesine yarısı boş masaların diğer çalışanlar fıldır fıldır çalışıyor ve iş yürüyor o yüzden kurumunda öyle aman acil yapayim gibi bir derdi oluşmuyor.
-
@mbguy Tamam kardeşim kusura bakma haklısın
-
Bildigin duz memurluk neden insanlari bukadar bekletilirki verdikleri maaş maas degil çalışma kosulari belli nedir bu kadar bekletme insanlara zulum.
-
@haha hocam maaş nasıl maaş değil. Yüksek puanlı guy arkadaşlar bile diyor, çalıştığımızin fazlasını alıyoruz diye. Maaş fazla iyi bu meslek için en azından ilk 2 3 yıl icin, bu yüzden mi personel eksikliği giderilmiyor diyeceğim ama mhuy muy gibi mesleklere de alım yok uzun süreden beri. Ne kadar beklenir
-
@falanfilan yeni giren birine çalıştığının fazlası gelebilirde memuriyette maaşlar çok artmıyor o yüzden evi barkı çocuğu olan adama o maaş tekse zor yeter , ayrıca a kadrodan onca meşakatli yoldan atanıyor buraya insanlar en düşük memur 2700-2800 alıyor bizimkiler maaşı iade etçek nerdeyse. Şu çalıştığımızın fazlası deme muhabbeti ayar ediyor
-
@maxmin bilmiyorum hocam, çok yorum okudum guy ile ilgili. Artık herkes hemfikir a kadro meslek olmadığı konusunda. Ben gayet kendim için uygun meslek olarak görüyor ve ilan bekliyorum. Maaşı da özel sektöre göre baya iyi.
-
Kurumdan bir abi var ona sordum. Nisan ve eylül gibi iki ilan bekliyoruz dedi. Açık çok varmış onlarda da. Bekir Bozdağ ın söylediği kanun olduğu için kurum içi olma olasılığı yüksek ama kurum içi yükselecek bin kişi bile yok dedi. Bir gelişme olursa söyleyecek.
-
Hocam kurumdakilerin bişey bildiği yok
Onlarda bizim gibi beklenti içerisinde
Genel merkezden bilgi alamadıktan sonra
Bos diye düşünüyorum -
Duyumlar bile zıt kurumici vs kurumdışı kazanan kim olacak bakalım
-
O 1000 kişiye kurum dışı diyorlar hep, sayı az oldugu için ne seviniyor ne üzülüyor insan. Hayırlısıyla gelsin artık
-
1000 kişilik ilan bizim için olsaydı şuana kadar bir açıklama gelirdi diye düşünüyorum.Ayrıca Mart ayında 1250 kişilik bir ilan bekliyorum çünkü burda can mavi 1250 kişilik bir alım olacağını söyledi 2-3 yerden doğrulattım demişti bende bu duyumu 3 farklı yerde daha duydum 1250 kişilik alımın imzalandığı ilana hazır olduğu bile söylendi.