2018 Guy Alımı
-
1000 kişi kurum içi olursa bence daha iyi olur çünkü bi ara yüklü bi rakam dolaşıyordu kurumiçi alım için baya moralimiz bozulmuştu. kurumiçi ne kadar az olursa bizim için okadar iyi
-
Yeni baslayan guy maaşı 3200 ?
-
@haha mümkün değil
-
@haha 3700
-
@mavigök brüt mü net mi?
-
Son alımda işe başlayan guylar 3755 TL net maaş alıyor
-
Yalniz torba yasada 5 bin ogretmenin atamasi eklenmis ama kurumici sinavla alakali bi madde eklenmemis
-
Arkadaşlar geçen biri tivitırda sizce hangi tarihte guy ilanı gelir şeklinde soru anketi yapmıştı, çoğunluk mart ve nisan ayı arasını seçmiş. Umutlanalım mı ? Ciddi anlamda duyumu olan varsa ya da tecrübelerile analiz yapmış biri de olurbir skala verebilir mi ? Torba yasasına dair bir kamuoyuyla paylaşımda iibf ilanları yine duyulmadı. Siz neler düşünüyorsunuz hocam ???????
-
Valla ciddi bi duyumu bilgisi olan yazsın ya hepimiz çok yorulduk kim ne derse inanıyoruz olmayınca daha çok üzülüyoruz
-
@maliyeciniss Kasım'da vardı hocam hatta dershane guy kursu açacak denmişti.Sonra aynı muhabbet Ocak ortasına döndü.Dershaneler yine kurs açacaktı ve şimdi Şubat ayındayız.Ve arada kaynayıp giden bir sürü duyumlar
4 aydır gelebilir diye bekliyoruz ama çıkan sonuç 2018'de alım yapılacak.İşin kötü yanı daha 2.ayın ortasındayız önümüz de daha 10 ay var.En kötü yılın ilk yarısı bir guy görürüz inş demek istiyorum -
@mavigök hocam 3800 kız kardeşim ikinci ay aldığı maaş biz eğer atanirsak maaşlar 4000 ide gececek
-
@fatoss21 maşallah çok iyiymiş ben son guy sınavından 79 aldım tercih ettiğim il 80 le kapattı. Hala üzüntüsünü atamadım.
-
Arkadaşlar bu alım yapılırken sadece 2017 puanıyla mı alım olur yoksa 2016 dan da alırlar mı
-
@ece91 2016 işi bitti artık. Tek yıldı o.
-
Arkadaşlar akşam etkinlik varmış katılmak isteyenlere duyurulur. Saat 20:00 da
-
Erken gelmez bence ilan nisan başı gibi gelse yine mayısta olur sınav ha yine geçeriz yazılıyıda mülakatta yine elerlermi yedek dahi olsa ismimi görmeye razıyım sondan değil tabiki
-
@fernando-reges sormayın valla hocam yazın özel sektörde güzel bi işe girmiştim sırf kasımda ki duyumlar yüzünden işten çıktım guy gelecek ders çalışmam lazım işimi şansa birakmayayim diye kasımı birak mart geldi nerdeyse hala ortada birşey yok bide 1000 falan diyorlar iyice umudumuz kalmadı bakalim şimdi Nisancılar başladı onuda bekleyelim
-
Artık hayırlısıyla gelsin şu ilan. Puanı ve yaşı sınırda biri olarak beklemek çok yorucu....
-
Evet arkadaslar uzun zamandir etkinlik olmuyordu bugün saat 8 de indekskitap.com sponsorlugunda etkinlik olacaktir katilim gostermemiz sesimizi duyurmamiz faydamıza #iibftakip hashtag inden gundem girdiginde ogrenebilirsiniz
-
Arkadaşlar selamlar , hem kaymakamlık hem de guy-vmy sınavı için haber salim birkaç yere , bu hafta içi cevap geleceğini umuyorum , cevap gelince paylaşacağım zaten , aklınız kalmasın diye yazayım dedim...