2018 Guy Alımı
-
Bende Ankara’nın talebinin fazla olduğunu duymuştum arkadaşlar. Hepimiz için sürprizler olacak gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@mbguy en korktuğum şey kötü sürpriz.
-
Buralar birden canlanmış yahu. İnsallah en kısa zamanda gelir şu ilan acaba 1250 ve üstü olma ihtimali yok mudur ya
-
@mathilda olabilir hocam herşey olabilir 1000 e de şaşırmam 2000 e de
-
@mathilda neden olmasın hocam bu yıl rakamların tutmadığı bir yıl ..inşallah iyi bir rakam gelir de şu tüm ümitsiz günleri siler süpürür..
-
@füreya Hocam ilin duyumu olmaz daha ilan hakkında bir veriye ulaşılamazken il tahmin etmek nedir yani.Bende İstanbulsuz olmaz diyorum ama bazı çift yıllarda İst yok belli olmaz
-
@duryy hepimizin en büyük korkusu o Hocam
-
@fernando-reges evet haklısınız. O dönemlerde gelmemesi ihtiyaçlarla ilintilidir zaten
-
İstanbul yoksa ayvayı yeriz
-
Bir gün daha boş geçti
-
Arkadaslar yazilanlar gercekten sevindirici insallah soylentiler kisa zamanda gerceklesir emeklerimiz karsiligini bulur
-
Başligi guncel tutsak
-
@jakuppp duyumsu güncellik olmuyor:)
-
Ooo yeni guy sayfasi yeni yüzler..
Yazın beni de şimdiden mulakattan elenenler listesine şafak 57 mardin den selamlar.. -
Bu duyumları alan arkadaşlar sayı hakkında kaç katı oluca hakkında hiç mi bişey duymuyo ya bunlar da konuşulmazmı ki kulislerde ?
-
@can-mavi hocam senin beklediğim mülakatta açıklandı artık bizim guy'a bir el at Allah rızası için kaç kişi ve tarih hakkinda
-
@gmzankr066 duyum değil ama çok çok büyük ihtimalle 5 katı olacaktır. sayı az diye değiştireceklerini zannetmiyorum çünkü kendilerine ayrıntı gibi gelen unsurları pek umursamıyorlar. 10 kat olursa köklü değişiklikler olur zaten tek il tercihi bile değişebilir ama söylediğim gibi umurlarında olursa..
-
@kaimoğlan bu ilan ne zaman gelir sizce
-
@kaimoğlan köklü değişiklik yapacak birşey yok hocam geçmişte 10 katı olmuş zaten hep az alımlar
-
@guyan-gelmiş aklımda dostum , birkaç şey kesinlestirmeye çalışacağım önümüzdeki hafta, şu elenmenin verdiği boşluğu bi atlatayim