2018 Guy Alımı
-
Bugünün etkinlik başlığı #İİBFnaciagbaldanKADROistiyor
-
@can-mavi hocam kaymakamlığı kazanamamanıza çok üzüldüm gerçekten inşallah bidaki ilanda kazanırsınız ve kendi acınız olmasına rağmen bizimle ilgilendiğiniz için saolun
-
Ben de tweet attım
-
@themis19 rica ederim kardeşim , mülakatı kazanamadim evet ama bu demek değil ki ilan bekleyen sınav bekleyen iş bekleyen, aynı yola baskoydugum değerli insanları unutayım
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@themis19 rica ederim kardeşim , mülakatı kazanamadim evet ama bu demek değil ki ilan bekleyen sınav bekleyen iş bekleyen, aynı yola baskoydugum değerli insanları unutayım
Çünkü birgün her iibf'li hakettiği yere gelecek !..
-
@can-mavi geçmiş olsun hocam müjdeli haberlerini bekliyoruz inşallah yakın zamanda en az 1500 kişilik bir ilan gelir
-
@walrass06 ınsallah kardeşim
-
@can-mavi Allah’ına kurban güzel yürekli insan.
-
@hamzaömerhalid hedeflediklerimizde hepberaber muvaffak olacağız kardeşim , zamanı var , sabrı var , emek var ...
-
Twteer etkinliginde sayimiz neden o kadar az
-
@can-mavi emek var zamanı var. İnşaallah kardeş inşaallah inşaallah.
-
@can-mavi her nasip vaktine esirdir
-
@can-mavi Nasibin farkında olmak o da ayrı bir nasip.
-
Maliye Bakanlığı tercüman alımı ilanı yayınlamış acaba diğer alimlarinin habercisi olabilirmi bu alim.
-
@heredotolga hiç sanmıyorum ama inşallah dediğiniz gibidir
-
Bu 1000 kişilik kurum içi mi dışı mı belli olmayan personel alımına çok bel bağladım. Kesin gelecek ama ne zaman?!
-
Sınav mart sonu olacakmış 1500 kişi ilan yakındır.
-
@keynesinabv imkansız. İlanın gelmiş olması lazımdı mart sonu için
-
@keynesinabv hocam kesin bilgi mi?
-
@keynesinabv sınavla ilan arasında belli bir süre olmuyor muydu imkansız gibi ama inşallah doğrudur.