2018 Guy Alımı
-
@aylin ama dershane hocası duyumu artık heyecan teşkil etmiyor. Ben güldüm geçtim.
Ha gelir diyelim belki o da rast geldi derim. Bu başlıgi geri takip edince böyle neden düşündüğüm anlasilir. -
Tuğrul koçer kurumiçi sayfasına yakın zamanda güzel haberler verilecek hissediyorum yazmıstı. Bu 1000 gelir uzmanı kurumiçi galiba
-
Aralık ocak duyumu olmadı diye morali bozulan dersten elini çeken mi oldu. Duyum hiç değilse ders çalışması sıkıntılı olan birini gaza getirip ders çalışmasına katkıda bulunur. Ben 9. Ayda olduğumuzu ve 1000 rakamını düşündükçe zaten moralim filan kalmıyor duyum doğru çıksa nolur yanlış çıksa nolur şubat bitiyor artık. Arkadaş bişe duymuş yazmış. Doğru kabul edin daha fazla ders çalışın
-
1000 kişilik alım uzman alımı ve kanun çıkarak alınacağı söylendi yani beklediğimiz sınav değil. Gelir uzm yard sınavı içinde ilan geçen sene mart mıydı nısan mıydı o ara geldi. Kurum artık sene doldurup ilana çıkıyor. Yanı gelecek ılan önümüzdeki 1-2 ay da gelebilir. Ayrıca seçimi düşünürsek yüklü alımın 2019 sarkacağını düşünüyorum. Alım olursa normal bı alım olur bu sene. Ayrıca duyumalra çok kulak asmayın kımse bilemez bu süreçte. Sadece sayın bakanımız Naci Ağbal'ın ağzından duyabiliriz veya tweeterında.. Çalışmalarınız kpss odaklı olsun arkadaslarım
-
@hamzaömerhalid hocam ben doğru il tercihiyle gireceğim her türlü fakat sorun bu degil. Çok sağlam bilgi gibi yazılmış. O yüzden kıpırtı bile olmadı. 9 ay koskoca 9 aydan sonra dershane hocaları kesmiyor. Sağlam duyum lazım böyle bakanlıktan tanıdığı olan, soruşturma imkanı olan vs kişiler yazsin, dört gözle okuyorum buraları,benim de çok ihtiyacım var. Motivasyon oluyor :)) ama bu olmadi:(
-
Gel artık be guy seni beklediğimiz kadar
Kimseyi belemedik -
@falanfilan bende de bi kıpırtı olmadı ama olmuş sayıp derse asılmak en güzeli 9 ayı da düşünmemek lazım çünkü sinir yapıyor. Ramazan’dan önce sınav yapılırsa 45 günlük süreyi dikkate alırsak en geç 31 Mart’ta ilan gelecektir. Ramazan’da yapmazlar diye düşündüğüm için KPSS’den 45 gün önceki tarihe kadar en geç ilan gelecektir malesef ŞANSIMIZA bizim bakanlıkta önceden müjde filan pek Yok gördüğüm kadarıyla
-
1000 kişilik alım haberinin kurum içi mi değil mi ? Sorularına cevabı bile kestiremiyorken süreci sakin geçirmek adına kpss temmuza odaklanmak yıpranmamıza az biraz serinlik getirir diye düşünüyorum yoksa her gün burada totem yaparak kafayı yicem
-
Geçen yıl ilan 1 Nisan'da gelmişti hatta sakami felan demiştik martın sonu,Nisan başı en makul tarihler o zamana kadar bence beklemeyin sadece ongoru.
-
@hamzaömerhalid şu 45 güne sadık kalırlar inşallah. Aslında bakanlıktan bile duyum gelse ilanı görene kadar inanmayacagiz ama neyse
-
1000 kisi risk analiz merkezi icin.
ya mevcut calisanlari kaydiracaklar ya da 1000 kisilik alima cikacaklar.
1000 kisilik alima cikarlarsa bu ekstradan guy gibi bir sinav olacak.
hali hazirda calisanlardan kaydirirlarsa guy ilani+1000 kisi olarak gelecek.
-
Herkesin düşüncesi 1000 kişinin kurumiçi olduğu yönünde.@can.mavi hocam bekliyoruz seni.
-
@irmak torba yasada kurum içi ile ilgili düzenleme yoksa bahsedilen rakam malesef bizim için oluyor. KPSS ye odaklanabilen sakın o odaktan kopmasın neyaparsa yapsın. O zaman hem KPSS nin hem kurum sınavının kesinlikle kazananı olacaktır.
-
@berceste çok şeffaflar Allah razı olsun.
-
-
@falanfilan sadık kalırlarsa ve ramazandan önce gelecekse önümüzde ki ay kesin ilan gelecek. Valla bende ilanı görmeden bişeye tam inanamam çünkü günlük değişebilir herşey.
-
@hamzaömerhalid bu süreçte en net olan kpss tarihleri zaten hocam
-
@can-mavi hocam gözümüz kulagimiz sizde
-
Arkadaşlar bahsedilen 1000 kişilik Guy vmy ayrı , evet kurum içi Guy da alınacak ancak sayısı bile belli değil onun
-
@can-mavi dostum öncelikle geçmiş olsun.1000 kisılık vmy alımı düşünülüyo mu gercekten?Çünkü 300 kisilik bir ilanda 183 kisiyi aldılarArkadaslarınızın duyunları ne yönde?