2018 Guy Alımı
-
@can-mavi hocam mhuy tamamen unutuldu sanırım ve duy beklentisi vardı hatta duy olan arkadaşım da çalışmalar var denildi ama bsy çıkmıyor. Duy ve mhuy kpss öncesi olasılığı çok mu düşük sizce?
-
2018 kpss öncesi tek seferde 1000 vmy almazlar kimse beklemesin kardeşim göz var nizam var durum ortada. Moral bozmak için söylemiyorum ama durum vaziyet ortada
-
1000 guy da 1000 vmy de çok anormal değil mi yaaaa o kadar guy açığı varken 1000 ?? Bi tarafta da kazananı bile almayan vmy ??? Bu anormal orantısızlığıj bi açıklaması olmalı
-
Tahmin ve duyumdan öteye gidemiyoruz bekleyip göreceğiz illa ki gelecek.. önemli olan 1000 guydan fazla alım gelmesi yoksa KPSS öncesi bi sürü insanın hevesi kırılacak..
-
1000 kişi alıp 10 katını çağırmasının da bi anlamı Yok sadece daha çok insan elenecek kurum sınavında.. benim puanım beş katına yetmez 1000 kişi alırsa 11000lerdyim yani yüksek puanlı olarak yazmıyorum bunu. Sonunda 1000 kişi alacak arta kalan 4000 üzülmesi var bi de 9000 üzülmesi var. Sınava girmekle bitmiyor sonuçta ..2000 alıp 5 kat çağırsın en güzeli.. inşallah amin..
-
İlan er veya geç gelecek gibi duruyor.
Asıl mesele ilan geldiğinde hazır olacak mıyız? İlan gelse sıralamaya girmenin,sıralamaya girilse sınavı geçmenin,sınavı geçsek mülakatı geçmenin garantisi yok o yüzden her türlü olumsuzluğa karşı tedbirinizi alarak bekleyin -
@can-mavi Hocam yazdıklarınız o haber saldığınız yerden gelenler yanlış anlamadysam öyle mi ? Öyleyse kesin gözüyle bakıcam artık
-
Vmy için kpss öncesi 1000 olmaz neden diye sorarsanız bu sıralar yeterlilik sınavlarıyla uğraşıyorlar onlar bitmeden yapmazlar sanırım. Doğruysa eğer bu bilgi
-
@birgarip soylediklerinize katiliyorum. Bir de kurum sinavinda 100 sorudan en az 75-83 dogru yapmak gerekiyor. Kpss alan soru sayisina gore yuksek bi oran. Kurumda bu sayilari yakalamak cok mu zor ? Tecrubeli arkadaslar bilgilendirirse?
-
@duymhuyguy düzenli bir KPSS çalışanı yapar dostum
-
Dostlar 1000 vmy gelebilir tek sıkıntı kurumun 300 kisilik ilana cıkıp 183 kisiyle yola devam etmesi.1000 denetim elemani bu ülkeye cok sey kazandirir.Risk analiz merkezinde vergi denetim kurulunda calisan vergi müfettisleri zaten var.Belki ismi farkli olur
-
@can-mavi Hocam o bahsedilen 2000 kişi kesin kurumiçi değil diyebilir miyiz o zman, kurumiçi diye söylentilerde var
-
Yarin sabah saat 10 da Bekir Bozdag anadolu ajansi editor masasina katilacak. #AAEditörMasası hangtag i ile alimin kurumici mi disaridan mi olduguna netlik getirmesini isteyebiliriz.
-
@maesteo, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
@can-mavi Hocam o bahsedilen 2000 kişi kesin kurumiçi değil diyebilir miyiz o zman, kurumiçi diye söylentilerde var
Dostum kesin olarak bilmiyorum , kesin olarak bildiğim şey kurum içi yapılacak alımın sayısı bile belli değil suan
-
@hasansss, içinde söyledi: 2018 Guy Alımı
2018 kpss öncesi tek seferde 1000 vmy almazlar kimse beklemesin kardeşim göz var nizam var durum ortada. Moral bozmak için söylemiyorum ama durum vaziyet ortada
Tek seferde 1000 de olabilir 500 500 olarak iki sefer de olabilir
-
@duymhuyguy Bunu kaçırmamak lazım gerçekten. Naci Agbala sormadılar bile ama belki Bekir Bozdağ cevaplar bunu.
-
-
Cimerden mesaj geldi personel alını için kadro ve ihtiyaç durumu dikkate alınarak yapılmaktaymış. Biz öyle görmüyoruz ama .:(:(
-
Aylar önce bir duyumu burda paylasmistim.Daha gerceklesmedi ama bu risk analizi falan bu duyumun göstergesi olabilir mi?Vdk gelir idaresine baglanabilir mi?
-
Bekir Bozdağ’a bugünkü programda konuyla ilgili bi şey soruldu mu arkadaşlar ben takip edemedim de