2018 Guy Alımı
-
@zenginmemur aynen 1000 kişilik vmy planlanıyormus dostum
-
@can-mavi hocam o zaman guy ilanı 1000 kişi mi olacak kesin
-
@can-mavi 1000 kisilik wmy olursa test olur degil mi sinav
-
@walrass06 büyük ihtimal dostum
-
@dikey belli olmaz , 500 500 şeklinde 2 sınav da yapabilirler
-
1000 vmy gelirse 80 puanla gelmez sanırım yanılıyor muyum? 75 le açması lazım çünkü 80 puanın sıralaması 4000 zaten ?
-
@duymhuyguy 80 puanami gelmez anlamadım
-
@duymhuyguy @can-mavi hocam vmy gibi katı tutuma sahip bir kurumdan cidden bir ilanda 1.000 kişi ve hatta test barajda 75 e düşürülmesi bekler misiniz biraz fazla iyimser bir düşünce gibi geldi
-
@maxmin 2013 yıllarına gidersen barajın 75 e düşürüldüğünü görürsünüz hocam
-
@lamıcimiyok hocam biliyorum onuda sanki kurum bu alımdan baya rahatsız gibi söylemlerde görmüştüm son alımlardaki izlediği yola bakarsak baya bir süpriz olur bu
-
@can-mavi etme reis etme müjde ver etme
-
@maxmin dostum katı dediğin o kurum 2015 yılında 4 ayda yaptigi 3 sinav ile toplam 5000 kişi aldı
-
@can-mavi hocam inşallah dediğiniz gibi olsun bende isterim son alımları baz aldım kadro bile doldurmuyorlar falan diye
-
2013te Vmy 2bin kişilik tek seferlik alıma da herhangi bir puan türünden 80 üstü ile başvuru olmuştu.
Guyda da sayı azken 10 katı çağrıldığı olmuş. Biz yine iyiyi düşünelim:) -
@mundellfleming pardon 2015 yazmışım , arkadasin dediği gibi 2013 olacak o , mayıs agustos eylül
-
@can-mavi hocam sence guy da 10 katı ihtimali olur mu?
-
1000 kişilik vmy ilanı çıkar mı sizce bi düşünün ihtiyaç duyulacak olsa önce eski ilanlarda belirtilen kadro dolduruldu örnek son vmy sınavı 300 kişi diye çıktılar 183 kişiyi aldılar
-
@walrass06 dostum 1 sınav için sistemi tekrar degistireceklerini sanmam
-
1000 kisi alip 80 barajla 5 kati cagirmak sacma oluyor da ondan sordum. Max. 4000 kisi basvurabilecek sonucta. 2017 sinavi diger hic bir sinava benzemiyor. Puan siralama denkligi olsun ya da 2016 yilini icinde barindirmamasi yonunden cok farkli bir sene alimlarda.
-
@can-mavi hocam haklısın geçmişe baktım da az sayıdaki alımlarda 10 katı olmuş ondan sordum