TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Guy Alımı

KPSS A
    2018 guy alımı
    527
    12122
    2537606
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • L
      Lamıcimiyok Son düzenleyen:

Fotoğraf nasıl atabilirim

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • I
        issiz @Lamıcimiyok Son düzenleyen:

@lamıcimiyok link yollayin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • L
          Lamıcimiyok Son düzenleyen:

![0_1519830237828_IMG_20180228_175857.jpg](Yükleniyor 100%)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • B
            berceste Son düzenleyen:

Katma Değer Vergisi Kanununda değişiklik yapan kanunda vmy dguy kadro ihdasına yer verildi sanırım bundan bahsediyorsunuz rg ilanı dediginiz olay bu bunun fotosu bi kaç sayfa önce var . Evet alimlar kesinleşti ama ilan kimbilir ne zaman gelecek .

walrass06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • walrass06
              walrass06 @berceste Son düzenleyen:

@berceste Nisa’nda gelir büyük ihtimal

Beni Allah Tutmuş,Kim Eder Azat?

• F
                Fernando Reges Son düzenleyen:

Dguy gelirse Guy olumsuz etkilenir mi sizce? Ben ikisinden de alacaklarına pek inanmıyorum açıkçası

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

walrass06 V 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • walrass06
                  walrass06 @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges hocam bence etkilemez niye dersen dguy sadece Ankara’da görev yapıyormuş farklı ildeki guy açığını nasıl kapatacaklar bununla

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • walrass06
                    walrass06 @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges yani tamamen alakasız bence ikame değil ki meslekler

• V
                      varoufakis 2018 kpss Yasaklı @Fernando Reges Son düzenleyen:

@fernando-reges etkilenir baya bi dguy ihraç oldu yerlerine guylar çalışıyordu gib de şimdi onları geri vergi dairelerine gönderirler

M walrass06 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • walrass06
                        walrass06 Son düzenleyen:

Bakanın açıkladığı 1000 kişinin dguy olduğu belli oldu guy değilmiş baştan beri konuşulan @can.mavi nin de dediği 1250 kişilik guy ilanı gelecektir büyük ihtimalle bana göre kesin çok yerde konuşuldu imza aşamasında olduğu bile söylendi bakan bey 1000 kişi guy deyince iptal olmuştu bu duyum ama şimdi tekrar konuşulmaya başlanır

• M
                          Maesteo @varoufakis Son düzenleyen:

@varoufakis Hocam istanbuldan guy yollandı mı Ankara’ya dguy olarak çalıssın diye ?Bence alakalı bir alım değil böyle yüksek alımın sebebide yeni oluşturulacak birime kaydırılacak personeldir ...

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • walrass06
                            walrass06 @varoufakis Son düzenleyen:

@varoufakis nerdeki guylar çalışıyordu hocam mesela İstanbul’daki guyu Ankara’ya mı gönderdiler ayrıca kaç dguy ihraç olmuş olabilirki

• L
                              luthor Son düzenleyen:

İceriden alım olsa yardımcısı şeklinde yazmaz arkadaşlar.İçeriden alımlarda direkt uzman oluyorlar.Müfettiş zaten içeriden alınmaz.Bahsi geçen guy sayısı olduğu gibi bir kerede ilana çıkar, dguy ve vmy bölünür diye düşünüyorum.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • F
                                Fernando Reges @walrass06 Son düzenleyen:

@walrass06 Dostum inş dediğin gibi olur ama sen hep olumlu açıdan bakıyorsun.Hiç aleyhe düşünmüyorsun.Ben de öyle bakmayı isterim ama tablo ortada.Dediğin açıdan bakarsak tamam ama süreç "ihtiyaç fazla ama alımlar az" şeklinde olduğundan endişe duymamak elde değil

"Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır"

• R
                                  reagan @luthor Son düzenleyen:

@luthor içeriden alınacak olsa resmi gazete 9. Derece yazmaz.. Dışardan alınacak eminim

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • L
                                    luthor @reagan Son düzenleyen:

@reagan Aynen oda var.

• T
                                      tyr61 Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaslar bir gelir uzman yardımcısı olarak diyorum. Dguy Guy dan farklıdır . Sadece ankara merkezde çalışır ve merkez uzmandır. Bu açılması düşünülen Guy sınavı ile uzaktan yakından alakası yoktur. Sunu da söyleyim sınav olacak tarih bilemem. Çalıştığım yerde 17 kişilik Yeni sınav icin Guy kadrosu istendi. Çalışın siz sınav gelir.

walrass06 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • R
                                        Rybczynski2 Son düzenleyen:

Arkadaşlar dayanamadım bu gündeme geri kalamıyorum

http://www2.tbmm.gov.tr/d26/1/1-0926.pdf
                                        lütfen okuyunuz.

En altta ekli belgeler var oradan kadroyu görebilirsiniz,dışarıdan olacağını, 9. derece olması ve yardımcılık unvanı olması açısından anlayabiliriz.

Telefonunuzda yazan sayfa numarası değilde direk pdf dosyasında yazan sayfa numarasına bakıp sayfa 10 a en alta geliniz. (Bazı tellerde farklı oluyor)

'' Ayrıca bu tasarı ile öngörülen katma değer vergisi iade sisteminde, indirim yoluyla giderilemeyen katma değer vergisinin sonraki dönemlere devretmesi ve iade edilmemesi kuralı 1/1/2019 tarihinden itibaren kaldırıldığından, bu tarihten sonra telafi edilmeyen katma değer vergisinin iadesi ile bu tarihten önceki devreden katma değer vergisinin yetki çerçevesinde iade edilmesi durumunda ORTAYA ÇIKACAK İLAVE İŞ VE İŞLEMLERİN HIZLI BİR ŞEKİLDE YAPILABİLMESİNİ TEMİNEN İLAVE VERGİ MÜFETTİŞ YARDIMCISI KADROSU İHDAS EDİLMEKTE VE....'' diye gidiyor.

1000 vmy bir anda garip geliyor bu yoklukta tabi ama emsalleri mevcut. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/3500-vergi-mufettis-yardimcisi-alimi-icin-basvurular-yarin-basliyor-24498278

DGUY hakkında bir şey bulamadım bir tek ekli belgelerde 1000 kişi var ne zaman gelir tahmin edemiyorum. Eskiden bi 75+ son yıllara doğru 80+ puanla almış. https://www.tercihiniyap.net/haber/devlet-gelir-uzman-yardimciligi-dguy-nedir-nasil-olunur

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                                        • ilanmılano
                                          ilanmılano Son düzenleyen:

İlan kesin rg de yayınlandı vs yazılmış bi an geldi sandım heyecan bastı lütfen dikkatli bir dil kullanalım arkadaşlar 7-8 aydır ilan bekliyoruz.

• walrass06
                                            walrass06 @tyr61 Son düzenleyen:

@tyr61 inşallah dediğin gibi olur hocam

• 1
                                            • 2
                                            • 134
                                            • 135
                                            • 136
                                            • 137
                                            • 138
                                            • 606
                                            • 607
                                            • 136 / 607